Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 29 серпня 2021, 21:42
1871
0

Реймс – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Довгоочікуваний дебют Мессі в один із останніх днів спекотного трансферного літа?

| Оновлено 29 серпня 2021, 21:42
1871
0
Реймс – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 29 серпня, у Реймсі на стадіоні «Огюст Делон» відбудеться матч четвертого туру чемпіонату Франції з футболу, у якому зіграють «Реймс» і «Парі Сен-Жермен». Стартовий свисток арбітра Франсуа Летексьє з Беде прозвучить о 21:45 за київським часом.

Реймс

Далеко не на одному лише Рубену Мартінесу лежить провина за результати «червоно-білих» на старті нового сезону. Під керівництвом Давида Гійона двома футбольними роками раніше представники регіону Гранд-Ест займали п'яту сходинку – найвище місце в своїй новітній історії, проте потім було падіння до підсумкового 14 місця зразка минулого сезону, тому крісло під екс-наставником остаточно нахилилося. Із іспанським фахівцем на чолі «Реймс» заходив до нового футбольного року з надіями поліпшити своє становище, але тричі зіграв внічию, за підсумком чого зараз змушений іти в середині турнірної таблиці.

Що стосується трансферів, то зі зрозумілих причин у Франції є «ПСЖ», і всі інші, більш скромні в фінансових можливостях, колективи. «Реймс» у цьому плані знаходиться десь біля нижньої граничної межі, однак при цьому має славну історію з шістьма чемпіонськими титулами і двома перемогами в Кубку Франції. Очевидно, що в доступному для передбачення майбутньому «червоно-білі» навряд чи повторять успіх зразка сезону-1961/62, але і вилетіти з «еліти» клубу точно б не хотілося.

ПСЖ

Якщо цього літа і була якась гучна новина на трансферному ринку, то з великою часткою ймовірності в ній згадувалося назва паризького колективу, у якості однієї із зацікавлених сторін. «ПСЖ» перевернув сприйняття футбольного світу, запросивши до своїх лав самого Ліонеля Мессі, і при цьому набрав в якості вільних агентів виконавців рівня новоспеченого чемпіона Європи Джанлуїджі Доннарумми, Серхіо Рамоса або Жоржиньо Вейналдума. Додамо сюди трансфер Ашрафа Хакимі і повноцінний викуп Данилу Перейри, і отримаємо максимально заряджений на успіх колектив, перед яким стоїть лише одне чітко виражене завдання.

Напевно, у Маурісіо Почеттіно не буде другого шансу здобути перемогу в Лізі чемпіонів УЄФА, бо всіх перерахованих вище футболістів неможливо утримувати на балансі клубу вічність. Як мінімум, футбольний вік більшості з них вже добігає кінця. При цьому, Париж буде змушений вирішувати питання мотивації Кіліана Мбаппе, який не особливо поспішає йти в це міжсезоння, хоча і його фігура викликає нездоровий ажіотаж на ринку.

Складно сказати на поточному етапі, як «червоно-сині» будуть виглядати на міжнародній арені, але в тому, що свого гідного опонента в чемпіонаті за зіграних три матчі вони ще не зустріли, не доводиться сумніватися. А ще нам обіцяли дебют Ліонеля Мессі перед міжнародною паузою, заради чого, власне, ми тут всі і зібралися.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Орієнтовні склади

«Реймс»: Райковіч – Фас, Абдельхамід, Гравіллон – Конан, Кассама, Манетзі, Фокет – Кафар, Туре, Кеббаль. 

«ПСЖ»: Навас – Діалло, Маркіньос, Керер, Хакимі – Вейналдум, Гуйє, Верратті – Мбаппе, Мессі, Ді Марія.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутній грі парижани зможуть здобути впевнену перемогу. Нашою ставкою буде позиція – Фора «ПСЖ» (-2) з коефіцієнтом 1.93 за лінією Parimatch.

29 серпня, неділя

«Реймс» – «ПСЖ»
Реймс. «Огюст Делон». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбитр: Франсуа Летескьє (Беде, Франція)
Прогноз Sport.ua – 0:3
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.