Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 29 серпня 2021, 21:15
1123
0

Барселона – Хетафе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Команда Кумана хоче повернутися до переможного шляху

| Оновлено 29 серпня 2021, 21:15
1123
0
Барселона – Хетафе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 29 серпня, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч третього туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють каталонська «Барселона» і «Хетафе». Стартовий свисток астурійського арбітра Пабло Гонсалеса Фуертеса прозвучить о 18:00 за київським часом.

Барселона

Підопічні Рональда Кумана за два тижні нового сезону іспанської національної першості вже встигли пізнати гіркоту від факту втрати очок. «Блаугранас» зіграли внічию проти баскського «Атлетика» на минулих вихідних (1:1), за підсумком чого трохи відстали від лідируючої групи. На їхнє щастя, будь-яка команда Ла Ліги, окрім мадридського «Атлетіко», на поточний момент уже встигла втратити очки в сезоні, що сумбурно почався, тому щільність у турнірній таблиці найближчим часом буде надзвичайною.

Із іншого боку, на «Барселону» буде цікаво дивитися ще і з того боку, що перед нею стоїть безліч викликів, пов'язаних із трансфером Ліонеля Мессі в міжсезоння. Та й фінансові можливості команди виявилися серйозно зменшеними через безвідповідальні рішення екс-керівництва. Як підсумок, перед колективом Рональда Кумана буде стояти безліч перешкод на шляху до можливого підсумкового успіху, але якщо команда їх усі зуміє подолати, то тоді вже точно буде складно уявити щось, що зможе її зупинити у подальшому.

Хетафе

Що стосується колективу Мічела Гонсалеса, то за здатністю «міських» вести боротьбу на рівних навіть за право залишитися за підсумками минулого сезону в Ла Лізі було досить багато питань. Побоювання підтвердилися і в новому футбольному році – «Хетафе» отримав у суперники за календарем на старті сезону андалузьку «Севілью» і «Валенсію», і якщо за поразку в домашній грі проти «нервіонців» (0:1) ніхто питати не буде, то із завжди кризовими останнім часом «кажанами» (0:1) команда з передмістя Мадрида повинна була хоч якось чіплятися за очки.

Фінансові можливості «іспанського Челсі» далекі від ідеальних, але навіть у кризові часи пандемії вони дозволили собі придбання Якуба Янкто і Карлеса Аленья (до речі, останній перейшов із «Барселони»), і цілком можуть собі дозволити похвалитися цими трансферами перед суперниками за майбутнім поєдинком, які не мали навіть таких можливостей витрачати гроші. Чи допоможе це на довгій дистанції? Слушне питання. Та й фігура головного тренера викликає перестороги – Мічел був не надто успішним у своїх попередніх проектах, тому його перспективи в «Хетафе» досить туманні.

Орієнтовні склади

«Барселона»: Нето – Лангле, Араухо, Роберто – Альба, Бускетс, де Йонг, Дест – Брайтвейт, Депай, Грізманн.

«Хетафе»: Сорія – Олівейра, Мітровіч, Джені, Суарес – Янкто, Максимович, Арамбаррі, Ален – Унал, Рамірес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутній грі каталонці повинні забирати три очки, проте результативність їхнього підсумкового успіху викликає сумніви. Нашою ставкою буде позиція – «Барселона» переможе і ТМ 3.5 із коефіцієнтом 2.21 за лінією Parimatch.

29 серпня, неділя

«Барселона» – «Хетафе»
Барселона. «Камп Ноу». 18:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Пабло Гонсалес Фуертес (Астурія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.