Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 вересня 2021, 04:31
917
0

Ліверпуль - Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт висловився про матч топових команд АПЛ

| Оновлено 07 вересня 2021, 04:31
917
0
Ліверпуль - Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 3-го туру АПЛ «Ліверпуль» - «Челсі».

«Уже в третьому турі АПЛ зустрінуться імениті команди, які перемагали в Лізі чемпіонів в 2019 і 2021 році. Їх очолюють елітні німецькі тренери Юрген Клопп і Томас Тухель. Обидві команди успішно стартували в АПЛ. «Челсі» обіграв «Кристал Пелас» (3:0) і «Арсенал» (2:0). А «Ліверпуль» аналогічно обіграв «Норвіч» (3:0) і «Бернлі» (2:0). Обидві команди молодці! Вони не пропустили ще жодного м'яча.

У серпні «аристократи» вже встигли привезти в Лондон Суперкубок УЄФА. А на жеребкуванні Ліги чемпіонів гравці «Челсі» отримали серйозні індивідуальні призи. Менді був визнаний кращим воротарем турніру. Опорник Канте став кращим півзахисником. Тухель визнаний кращим тренером. Жоржиньйо визнали найкращим гравцем Ліги чемпіонів. Це фантастика. Лондонці забрали майже всі призи.

«Челсі» посилився топ-форвардом Лукаку. Ряд гравців перейшли з «Челсі» в інші клуби, зокрема це Жиру, Абрахам, Дзаппакоста, Мозес, Томорі і Батшуайі. До речі для мене дивно, що Міші Батшуайі «Челсі» відпустив. Як на мене, це дуже хороший форвард.

«Ліверпуль» покинули Шакірі, Вейналдум, Кабак. Посилилися вони високим захисником Конате. Але найголовніше для «мерсисайдців», що вже в строю лідер оборони і всієї команди один з кращих захисників світу Ван Дейк. Як підсумок, у «Ліверпуля» знову ворота на замку, бо з поверненням Вірджіла організація гри в обороні «Ліверпуля» дуже надійна. Це класний захисник, він дуже швидкий, один в один не програє. В атаці у них Салах, Мане, Жота, Фірміно, які в змозі забити будь-якій команді.

Для мене дуже цікава тренерська дуель. Тренери чудово знають один одного. У них хороші, дружні стосунки. Кожному потрібно знаходити якісь несподівані тактичні ходи і варіанти. Тим цікавіше дивитися такий матч. Також цікаво буде подивитися протистояння Ван Дейка з Лукаку. А воно буде! Також цікаво подивитися, як Тухель буде нейтралізувати атакуючу групу «мерсисайдців». Ще цікаво побачити, як Клопп буде діяти проти Жоржиньйо, який веде гру і який став чемпіоном Європи.

Матч комплексно цікавий. Обидві команди дисципліновані і організовані. Вони будуть дотримуватися ігрового балансу, і максимально концентровано будуть діяти на стандартах. Незважаючи на наявність висококласних гравців групи атаки на полі, на мій погляд, буде не багато реальних передумов для взяття воріт. Обидві команди дуже якісно обороняються. Закономірним результатом гри мені бачиться нічия», - сказав Грозний.

Матч «Ліверпуль» - «Челсі» відбудеться 28-го серпня. Початок зустрічі о 19:30.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.