Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 15 вересня 2021, 03:35
1494
0

Татран – Мотор. Прогноз і анонс на матч СЕХА-Ліги

Чемпіони України та Словаччини посперечаються за вихід у Фінал чотирьох

| Оновлено 15 вересня 2021, 03:35
1494
0
Татран – Мотор. Прогноз і анонс на матч СЕХА-Ліги
ГК Мотор

Поєдинок «Татран» - «Мотор» відбудеться у суботу 28 серпня, в Запоріжжі. Початок зустрічі в ПС «Юність» о 21.00. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».

В останню суботу літа чемпіони України офіційно відкривають новий ігровий сезон. Щоправда зробити це їм доведеться шляхом догравання сезону попереднього, а саме незавершеної СЕХА-Ліги 2020/2021. Через пізній старт і ковідні переноси в турнірі залишилися дві незавершені стадії – чвертьфінали і Фінал чотирьох. «Мотор» має прекрасні шанси дійти до вирішальних поєдинків, але спочатку необхідно в чвертьфіналі пройти словацький «Татран».

Перший поєдинок між «Татраном» і «Мотором» повинен був відбутися в Словаччині ще 24 серпня. Але загострення епідеміологічної ситуації в країні зробило проведення даної гри неможливим і «Татран» запросив про перенесення матчу. Керівництво СЕХА-Ліги пішло їм назустріч і за взаємною домовленістю усіх зацікавлених сторін зустріч перенесли на 28 серпня в Запоріжжя. Там же на наступний день відбудеться і поєдинок у відповідь між командами.

У грі з чемпіоном Словаччини вболівальники «Мотора» вперше мають можливість побачити оновлений запорізький клуб. Нагадаємо, в міжсезоння склад чемпіонів України поповнили четверо новачків - український розігруючий Олександр Тільте, литовський лівий напівсередній Йонас Трухановічус, хорватський правий напівсередній Лука Шебетіч і російський лінійний Денис Васільєв. Причому повноцінний оновлений бойовий порядок є певною загадкою і для тренерського штабу запоріжців. Адже через травми Йонас Трухановічус не зіграв за «Мотор» жодної товариської зустрічі, а Лука Шебетіч провів тільки один передсезонний поєдинок.

Словацький клуб на груповому етапі СЕХА-Ліги 2020/2021 здобув три перемоги, зазнав двох поразок і один поєдинок завершив внічию. Такий набір результатів дозволив команді посісти третє місце в групі А і відправив «Татран» в раунд плей-оф. У ньому словакам протистояла четверта команда групи В – сербська «Войводіна». У стикових матчах словаки зняли всі питання вже в першому поєдинку, який завершився перемогою «Татрана» з рахунком – 40:28. Другий матч суперники запоріжців програли – 22:27, але це не завадило їм пройти до чвертьфіналу.

Серед гравців «Татрана» варто виділити Олівера Рабека. Лівий напівсередній є лідером свого клубу і збірної Словаччини, а в поточній СЕХА-Лізі на даний момент займає перший рядок в суперечці бомбардирів. На рахунку Рабека 38 м'ячів у восьми проведених поєдинках. В іншому, кольору «Татрана» захищають добротні гандболісти, але такі, що не хапають зірок з неба.

Варто відзначити, що в нинішнє міжсезоння «Татран» покинув найцікавіший для українських уболівальників гравець  – голкіпер Ігор Чуприна. Колишній воротар збірної України, який за час виступів у «Татрані» отримав словацьке громадянство, в нинішнє міжсезоння перейшов у російський клуб «Донські козаки», який влітку очолив український тренер Сергій Бебешко.

Поєдинок з «Татраном» не обіцяє стати для запоріжців легкою прогулянкою, але рівень гравців «Мотора» значно перевершує своїх опонентів, а додаткова перевага у вигляді двох домашніх поєдинків ще більше стверджує чемпіонів України в статусі фаворитів протистояння. Однак на самому старті сезону можливі будь-які несподіванки, тому запоріжцям необхідно з усією серйозністю поставитися до майбутньої гри і тоді питання про вихід у Фінал чотирьох СЕХА-Ліги 2020/2021 може бути зняте вже після першого поєдинку між командами.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золото та бронза. Юні українські шпажистки вдвох зійшли на п'єдестал ЧС
Інші види | 17 квітня 2024, 01:59 0
Золото та бронза. Юні українські шпажистки вдвох зійшли на п'єдестал ЧС

Анна Максименко виграла фінал, а Емілі Конрад посіла 3-тє місце в Ер-Ріяді

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.