Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 серпня 2021, 10:42
3526
0

Хасан САЛІХАМІДЖИЧ: «Не можна недооцінювати Динамо»

Представники мюнхенської «Баварії» поділилися враженнями про жеребкування групового етапу ЛЧ

| Оновлено 27 серпня 2021, 10:42
3526
0
Хасан САЛІХАМІДЖИЧ: «Не можна недооцінювати Динамо»
Getty Images/Global Images Ukraine

Представники мюнхенської «Баварії» підбили підсумки жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів, де німецькому клубу належить зіграти з «Барселоною», «Бенфікою» та київським «Динамо».

Хасан Саліхаміджич, член правління клубу: «Це дуже приваблива група. В ідеалі ми хочемо вийти до плей-оф із першого місця. «Барселона» без Мессі вже інша команда, але в їхніх рядах є дуже-дуже хороші футболісти. Нас абсолютно точно чекають класні поєдинки. «Бенфіка» - традиційний клуб, з академії якої завжди виходять хороші футболісти. «Динамо» Київ у минулому сезоні взяв дубль, їх не можна недооцінювати. Перед нами стоїть цікава задача, з якою ми хочемо впоратися».

Йозуа Кімміх, захисник: «Це дуже амбітна група. У складі «Барселони» багато індивідуально сильних гравців, «Бенфіка» гнучка в тактичному плані, «Динамо» - чемпіон України, з ними також буде непросто. Тому на кожен матч ми маємо виходити з повною концентрацією, щоб досягти своєї мети - вийти до плей-оф із першого місця».

Томас Мюллер, півзахисник: «Нам попалися відразу три традиційних учасники Ліги чемпіонів. Я у великому передчутті матчів із цими командами, які вміють грати в дуже хороший футбол. Коли я думаю про «Динамо», мені відразу в голову приходить геніальний гол Маріо Баслера в півфіналі 1999 року, завдяки якому «Баварія» вийшла до фіналу».

Мануель Ноєр, воротар: «У цій групі ми не можемо дозволити собі помилятися. Всі команди - дуже сильні суперники. «Барселону» всі ми добре пам'ятаємо за 2020 роком, навіть без Мессі проти неї буде дуже складно. «Бенфіка» грає в дуже сильний футбол, на їхньому стадіоні завжди панує класна атмосфера, а «Динамо» Київ ми в жодному разі не маємо недооцінювати - це дуже бойова команда. Я в передчутті матчів з цими великими європейськими командами».

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.