Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 серпня 2021, 09:39
3096
33

СИДОРЧУК: «Динамо не для того виграло чемпіонат, щоб когось боятися»

Хавбек київської команди підбив підсумки жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 27 серпня 2021, 09:39
3096
33
СИДОРЧУК: «Динамо не для того виграло чемпіонат, щоб когось боятися»
ФК Динамо Київ. Сергій Сидорчук

Капітан «Динамо» Сергій Сидорчук прокоментував підсумки жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів 2021/2022.

Що динамівці зіграють в одній групі з «Баварією», «Барселоною» та «Бенфікою».

«Перед жеребкуванням не було сенсу сподіватися на якийсь «зручний» варіант групи. Це Ліга чемпіонів, тут зібрані найкращі команди континенту й усі розмови на тему «пощастило» або «не пощастило» з жеребкуванням не мають значення.

Група у нас дуже сильна, але ми не для того виграли чемпіонат України та пройшли весь цей шлях, щоб когось боятися. У «Динамо» є всі можливості, щоб гідно пройти це випробування, показати якісний футбол та зробити крок уперед у своєму розвитку. Такі матчі приносять не лише досвід, але й розуміння того, до чого необхідно прагнути та рости.

«Баварія» - це завжди топ-опонент, німецьку команду відрізняє серйозна ігрова дисципліна та вражаюча фізична підготовка. Німці змінили тренера, але загальний вектор розвитку залишається незмінним. «Баварія» буде гнути свою лінію й рідко підлаштовується під суперника.

Що стосується «Барселони», то всі чули про її так звані труднощі. При цьому склад у каталонців блискучий, є цілий ряд виконавців високого рівня, що ми відчули на собі в минулому сезоні. Навіть без Мессі «Барса» - це грізна сила, з якою будуть рахуватися всі команди в Європі.

Про нинішню «Бенфіку» відомо менше, але рідко коли в Лізі чемпіонів у португальців була слабка команда. У попередньому чемпіонаті Португалії вони посіли третє місце, а значить рівень мотивації в нинішньому сезоні буде вищий, ніж зазвичай. Звичайно, перед матчами з лісабонською командою буде багато розмов про протистояння з Романом Яремчуком, але це більше тема для преси та вболівальників. Ми комплексно оцінюємо суперника й готуємося не до дуелі з одним гравцем, а враховуємо загальну систему гри опонента.

Ми всією командою чекаємо цих матчів та дуже сподіваємося, що наші фанати допоможуть гравцям. Підтримка вболівальників для «Динамо» дуже важлива в будь-якому матчі, незалежно від турніру. Важко передати словами, що відчувають гравці, коли переповнений «Олімпійський» жене команду вперед, а після матчу нам дякують за самовіддачу та прагнення до перемоги.

Ліга чемпіонів - це великі футбольні емоції, і ми дуже хочемо розділити їх із нашими фанатами на заповненому стадіоні».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Боятися не треба. Просто треба реально оцінювати розстановку сил в групі. На жаль Шерифа у вас нема, тому будь-яке набране очко буде вважатися успіхом. Хоча мені здається, що їх швидше за все не буде
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
Я рад что такие соперники все понимают с кем играют. Менхегладбах сумел ничью взять, хотя потом проиграл Байеру 4:0, это футбол.
Барса сыграла 1:1 с атлетиком Бильбао.
Бенфика только только разыгрывается.
Я считаю что до игры проигрывать никому не надо.
Володимир Ляшенко
https://postimg.cc/2VQbpt6d
На, дивись, диркофан. Я ніякий не Вадо, і я не з Лубнів чи Диканьки. Я реальна людина, яка не ховається за фальшивими аккаунтами. На відміну від вашої шайки-лейки. Мені соромитись чи скривать нічого.
Bulba_sumkin
Ого, как жеку с минусами понесло)) Жми, залетный, благо аккаунтов тебе для этого хватает)) Хоть в чем-то самоутвертдись)
Nikas
Интер уже показал пару недель назад что будет с этим составом без трансферов легионеров в лч
mayakovskiy1
Не для того мы побеждали Минай, чтобы бояться Баварию))
serge_kr
Барса и Бавария будет в шоке когда увидит в нападении Гармаша
cucumber
Нужно ко всем с уважением и осторожностью относиться, а так ой как поплатитесь за свою самоуверенность и шапкозакидательство! Что то рано корона у него появилась.
cucumber
Киевляне защищают даже неадекватов вроде Сидорчука, вспомните что он чудил в Венгрии? Ну да, он абсолютно нее боялся Ференцвароша и самоудалился.
Bulba_sumkin
Где-то очень громко смеется Левандовский))) Я помню как они ни кого не боятся, когда в прошлом году перед выходом на поле в ЛЧ нашатырь нюхали, перепуганные)) Я такое в первый раз видел)