Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 07 вересня 2021, 04:48
1122
0

Боруссія Д – Хоффенхайм. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Дортмунд звик до Розе або в черговий раз утратить очки?

| Оновлено 07 вересня 2021, 04:48
1122
0
Боруссія Д – Хоффенхайм. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 27 серпня, у Дортмунді на стадіоні «Зігналь Ідуна Парк» відбудеться матч третього туру чемпіонату Німеччини з футболу, у якому зіграють дортмундська «Боруссія» і «Хоффенхайм». Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Боруссія Дортмунд

Дебютний матч Марко Розе на посаді головного тренера «джмелів» відзначився ефектною перемогою команди на франкфуртським «Айнтрахтом» (5:2), що досить непогано підняло настрій фанатам команди в умовах, коли їхній клуб змінив наставника за підсумками минулого сезону. Однак, потім відбувся невдалий для Дортмунда матч за Суперкубок Німеччини проти мюнхенської «Баварії» (1:3), після якого вони так і не зуміли набратися емоцій перед виїздом до Фрайбурга (1:2). Як підсумок, команда, яка почала сезон із великого успіху, практично відразу ризикує потрапити до психологічної ями.

Звичайно, утрата Джейдона Санчо повинна була позначитися на «жовто-чорних» в атакувальній ланці, проте навряд чи хтось зможе стверджувати, що футболіст із досить важким характером був системоутворюючим у колективі. За фактом, «Боруссія» проводить сезон рівно в тому ж складі, як і завершувала попередній, але ідеї Розе ще не втілені належним чином, тому ми і бачимо те, як його команду штормить фактично в умовах штилю.

Хоффенхайм

У той самий час, Себастьян Хьонесс у перших двох турах зумів здобути зі своєю командою чотири очки, завдяки чому «сільські» на поточний момент розташовуються серед лідерів національної першості. На настільки ранньому етапі сезону цей фактор не відіграє практично ніякої суттєвої ролі, проте свої очки «Хоффенхайму» вдалося взяти там, де від нього цього і чекали. 11-е місце за підсумками минулого футбольного року – шокуючий результат для команди, у пам'яті якої ще свіжі спогади про «бронзу» сезону-2017/18, тому абсолютно не дивно, що «синьо-білі» вирішили радикально виправляти своє положення вже зі старту.

Як така, трансферна кампанія у цього колективу фактично була відсутня. Клуб покинули орендовані футболісти, але на їх місце вдалося підібрати кількох «заброд» із Бразилії накшталт Лукаса Рібейро або Бруно Назаріо, які підуть уже взимку. Також, із резервної команди «Баварії» був підібраний юний Ангело Штиллер і Давид Раум із «Гройтер Фюрту», які покликані посилити оборону клубу. І, зрозуміло, повноцінний перехід у статусі вільного агента Себастьяна Руді повинен не залишитися без уваги. Загалом, «Хоффе», як і завжди, якщо купує – то скромно, але якщо вже продає, то за гарну суму компенсації.

Орієнтовні склади

«Боруссія Д»: Кобель – Геррейру, Аканжі, Вітсель, Пасслак – Беллінгем, Джан, Рейна – Ройс – Мален, Холанд.

«Хоффенхайм»: Бауманн – Раум, Пош, Фогт, Акпогума – Руді, Штиллер – Ларсен, Крамаріч, Баумгартнер – Даббур.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що майбутній матч повинен стати результативним, бо жодна з команд ще не зуміла остаточно відшукати свою гру на старті сезону. Нашою ставкою буде позиція – «Боруссія» Д переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.75 за лінією Parimatch.

27 серпня, п'ятниця

«Боруссія» Д – «Хоффенхайм»
Дортмунд. «Зігналь Ідуна Парк». 21:30
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta Sports і відеосервіси MEGOGO і Oll.tv
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Ліверпулю доведеться заплатити за нового коуча солідну суму відступних
Футбол | 25 квітня 2024, 19:19 5
Ліверпулю доведеться заплатити за нового коуча солідну суму відступних

Арне Слот близький до того, щоб стати наступником Юргена Клоппа

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.