Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
5232
24

Ігор СУРКІС: «Динамо може гідно протистояти будь-якому супернику»

Президент «Динамо» - про жеребкування Ліги чемпіонів

Ігор СУРКІС: «Динамо може гідно протистояти будь-якому супернику»
Профутбол. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував підсумки жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, яке звело київський клуб з «Баварією», «Барселоною» і «Бенфікою»:

«Такі групи прийнято називати «групами смерті», але в даному випадку я би не став оперувати цим поняттям. Київське «Динамо» має всі можливості, аби гідно протистояти будь-якому супернику, показувати хороший рівень футболу, не забуваючи при цьому про результат.

Якщо коротко, то «Баварія» це одна з найсильніших команд Європи, «Барселона» це завжди топ-рівень, незважаючи на те, що зараз команда перебуває у стадії перебудови. За будь-яких розкладів каталонці входять до числа найкращих команд континенту. «Бенфіка» це складний суперник, у якого сильний склад і великі амбіції.

У минулому році наша команда набралася необхідного досвіду в Лізі чемпіонів. У нинішньому сезоні ми очікуємо на важкі поєдинки в кожному турі, «Динамо» буде грати з повною самовіддачею в кожному матчі, а на турнірну таблицю подивимося після завершення групового турніру.

Сподіваюся, що всі наші гравці усвідомлюють рівень відповідальності, розуміють, у якому клубі вони грають, і віддають собі звіт про те, що за них вболіватиме величезна армія українських уболівальників. Якщо все буде нормально, ситуація з коронавірусом не зміниться в гірший бік, то максимальна кількість уболівальників, яким буде дозволено прохід на стадіон, організує найсильнішу підтримку «Динамо». Це буде одним з наших козирів, справжній 12-й гравець у боротьбі проти європейських грандів.

Роман Яремчук проти «Динамо»? Тут не треба шукати додаткову мотивацію ні для Романа, ні для нашого клубу. «Динамо» дало йому дорогу у великий футбол, свого часу ми прийняли правильне рішення, відпустивши Яремчука до іноземного клубу, він отримав можливість для розвитку і став тим, ким є зараз.

Бажаю Романові якомога більше забитих голів за національну збірну і в будь-якому матчі «Бенфіки», крім поєдинку проти «Динамо».

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KoPoJIb_KpoToB
Вот мы с удовольствием на это и посмотрим! И пожелаем вам удачи !
Саша Яковенко
Ігор СУРКІС: «Динамо може гідно протистояти будь-якому супернику»
___________________________________________
Ох, чёрт, он уже накатил по случаю жеребьёвки.
sahka1981
Красивые слова, но с такими трансферами которые есть у ДК с такими клубами которые у нас в группе, нам явно не стоять даже рядом и близко, понятно что нету денег как у некоторых по 40-50 лямов на пачку очередных легионеров, но купить толкового игрока за 6-8 лямов можно было. А ведь вылетел Попов, непонятно, что с Бущаном, Де Пена и Родригес с дисциплиной проблемы, Цыганков все форму не наберет, Вербич похоже вообще забил на футбол, кто видел как он праздновал рождение ребенка, поймет, ну и Гармаш в нападении против Баварии... трудно будет.
Игорь Петров
Гонит и не покраснеет, ты вложи в команду , а не приобретай игроков за пять копеек, а затем играй на равных с клубами уровня Баварии и Барселоны, да и Бенфика по финансовым показателям гораздо круче. Это тебе в прошлом чемпионате фокус удался, а в Европе с таким составом ловить нечего.
igor shmuylo
Пиздеть не мешки таскать, займут свое четвертое место , и наетом все закончиться.
Игорь Петров
В отдельно взятой игре, да, на длинной дистанции - никогда. Шесть игр в группе не дают шансов на благополучный исход, слишком слабый состав у команды для лиги чемпионов.
lizerginnn
Дед забыл таблетки выпить честно говоря буду рад влету в 1 мяч при борьбе на каждом участке поля. Но думаю это мечты-мечты
Сергей Лесив
...і тому наглядний приклад Інтер - Динамо
Игорь Петров
У Баварии только один Левандовский стоит , как весь годовой бюджет Киевского клуба , а таких игроков у немцев, испанцев и португальцев наберется два десятка и они недаром свой хлеб едят, отрабатывают многомиллионные контракты по-полной программе.
onco-clown
Мне кажется чудес не случится и Динамо влетит Баварии с крупняком 5-0 или даже 6-0...
bzzzzz
слово "достойно" явно лишнее
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Antonio Mozarella
А если коэф. 19 то можем и ничью раскатать с Ингульцом.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
tima fialko
І.Суркіс - "Київське "Динамо" має всі можливості гідно протистояти...".А ти їх їм дав,скупедряй?
SaneK
Группа смерти - группа, в которой число высококлассных команд больше, чем мест, дающих право продолжать борьбу. А тут 2 неплохих команды и два аутсайдера, которые поборятся за ЛЕ.