Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 07 вересня 2021, 04:48
1053
0

Верона – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

У стані чемпіонів на старті сезону все спокійно, але це точно ненадовго

| Оновлено 07 вересня 2021, 04:48
1053
0
Верона – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 27 серпня, у Вероні на стадіоні «Маркантоніо Бентегоді» відбудеться матч другого туру чемпіонату Італії з футболу, в якому зіграють «Верона» і міланський «Інтер». Стартовий свисток рефері Джанлуки Манганьєлло з Пінероло прозвучить о 21:45 за київським часом.

Верона

Зі своїм головним завданням після повернення до «еліти» італійського футболу «джаллоблу» впоралися досить успішно вже з першої спроби. «Верона» станом на поточний момент – міцний середняк національної першості і має всі перспективи для того, щоб залишатися ним і в футбольному році, що вже розпочався. До слова, стартували «мастифи» з невдалої гостьової гри проти «Сассуоло» (1:2), на полі якого будь-яка команда Серії А не відчуває докорів сумління від втрати очок.

Еусебіо Ді Франческо за поточне трансферне вікно втратив лише талановитого центрального захисника Маттео Ловато і досвідченого голкіпера Марко Сільвестрі, проте придбання Джаньякомо Маньяні, Антоніна Барака, Івана Іліча та Федеріко Чеккеріні має легко не тільки допомогти компенсувати втрачених гравців, але і додати команді впевненості в власному майбутньому. «Верона» – точно не найзручніший суперник, і опонентам за майбутньою грою завжди було непросто їй протистояти.

Інтер

Після абсолютно неочевидних фінансових проблем і відходу головної ударної сили в особі нападника Ромелу Лукаку, у спроможність діючих чемпіонів Італії захистити нарешті відвойований титул вірили лише віддані фанати перед стартом сезону. Однак, нічого, Сімоне Індзагі відразу дав 4:0 проти генуезького «Дженоа» в першому турі, і кількість сторонніх розмов навколо «змій» різко зменшилася.

«Інтер» продав двох гравців на загальну суму в близько 175 млн євро, що є справді фантастичним ресурсом для можливого посилення перед стартом нового сезону. Ось тільки як витратили ці кошти «нерадзуррі»? Фанати чекають гучних трансферів, але з кожним новим днем ​​закриття трансферного вікна підбирається все ближче, проте ніяких обнадійливих новин так і не надходить.

Так, придбання Дензела Думфріса має закрити звільнене Ашрафом Хакимі місце, як ми вже могли бачити за матчем Євро-2020 між Нідерландами та Україною (3:2), але що робити з форвардом? Едін Джеко? Ім'я гучне, тут сумнівів бути не може, але далеко чи можна поїхати на досвіді 35-річного гравця? В основних конкурентів за боротьбою за скудетто вибір на вістрі атаки виглядає куди бадьоріше. Майже щойно ми дізналися також, що «Інтеру» вдалося взяти в оренду з обов'язковим викупом Хоакіна Корреа, проте навряд чи це саме той гравець, який зможе стати лідером команди.

Орієнтовні склади

«Верона»: Пандурі – Давидович, Гюнтер, Чеккеріні – Лазович, Хонглей, Тамез, Касале – Дзакканьї, Барак – Калинич.

«Інтер»: Ханданович – Шкрініар, Бастоні, де Врей – Перішич, Брозович, Хакан Чалханоглу, Барелла, Дарміан – Джеко, Сенсі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що міланський клуб здобуде чергову перемогу на старті сезону, однак може знову не поїхати з поля суперників без пропущених м'ячів. Нашою ставкою буде позиція – «Інтер» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.21 за лінією Parimatch.

27 серпня, п'ятниця

«Верона» – «Інтер»
Верона. «Маркантоніо Бентегоді». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Джанлука Манганьєлло (Пінероло, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією
Футбол | 20 квітня 2024, 00:43 1
Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією

В українського воротаря наразі чинна угода до 2025 року

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.