Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 11 вересня 2021, 00:31
2586
2

ВЕРНИДУБ: «Зоря грала краще за Рапід. Матч повинен все розставити на місця»

Захисник оцінив шанси команди

| Оновлено 11 вересня 2021, 00:31
2586
2
ВЕРНИДУБ: «Зоря грала краще за Рапід. Матч повинен все розставити на місця»
zarya-lugansk.com

Захисник «Зорі» Віталій Вернидуб оцінив шанси команди в матчі-відповіді плей-офф Ліги Європи проти віденського «Рапіда» після поразки на виїзді 0:3.

- Команда серйозно готується до завтрашнього поєдинку. Ми всі розуміємо, що минулого четверга нам абсолютно не щастило. Ми домінували, грали краще нашого суперника, але це нам не допомогло. Завтрашній день повинен розставити всі крапки над «І». Є мотивація і ми готові виправити ситуацію.

- Зараз у вас є велике бажання вийти на поле і показати позитивний результат, адже не дарма вболівальники команду називають «мужики». Який настрій всередині команди?
- Всі гравці, які зараз знаходяться в команді, славляться характером. А завтрашня гра продиктована таким чином, що ми будемо повинні включити всі внутрішні резерви і бути на полі не просто «мужиками», а «левами», і довести, що минула гра була лише поганим збігом обставин. На щастя з нами будуть наші вболівальники, які допоможуть домогтися позитивного результату.

- Яка атмосфера зараз в команді після переможного матчу над «Маріуполем»?
- Ми задоволені, що взяли 3 очки і з позитивним настроєм переключилися на підготовку до завтрашнього матчу. Те, що ми допустили ряд помилок і пропустили 3 голи - це трохи засмучує, але зараз всі наші сили спрямовані на завтрашній поєдинок, сподіваюся, доб'ємося позитивного результату. Настрій бойовий і всі готові до матчу.

- Олександр Гладкий після гри з «Маріуполем» дав досить жорсткий коментар в сторону гравців, які провели останні 20 хвилин на полі. Як команда відреагувала на такі його слова?
- Ми цей момент не розбирали, так що краще це питання поставити йому конкретно. Зараз ми не заглиблюємося в моменти як, хто зіграв у неділю, зараз нам важлива завтрашня гра і підготовка до неї. Ми вийдемо єдиним колективом, сьогодні лише вирішується: хто вийде з перших хвилин, а хто посилить пізніше гру. Кожен вийшов гравець на полі викластися на максимум.

- Наскільки для вас важливо завтра присутність вболівальників і чи стануть вони вам 12 гравцем?
- Безумовно, їхня підтримка нам буде необхідна. Сподіваємося, що завтра вся Україна буде разом з нами, від Луганська і до Ужгорода, буде підтримувати нашу команду. Адже нам доведеться боротися за честь країни.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Davidson
Удачи Заре!
hanter83
...я уходил со стадиона и видел все на табло.(БОЛЕЛЬЩЕЦКАЯ МУДРОСТЬ) а кто как играл я через 10лет и не вспомню!!!!