Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 04 жовтня 2021, 22:06
4350
4

Перша ліга. Металіст виходить в лідери, Нива вже третя

Огляд 5-го туру Першої ліги

| Оновлено 04 жовтня 2021, 22:06
4350
4
Перша ліга. Металіст виходить в лідери, Нива вже третя
ФК Металіст

Минулий тур вийшов не результативним. Було забито 16 м'ячів у 8 поєдинках. П'ять голів були забиті з пенальті. До слова, реалізація одинадцятиметрових була в турі стовідсотковою.

«Олімпік» на виїзді з рахунком 2:0 виграв у «Гірника-Спорт», який поступився в третьому поєдинку поспіль. «Прикарпаття» розписало мирову 1:1 з «Волинню». Івано-франківці продовжують утримувати реноме команди, в матчах якої забивається найбільше голів (на даний момент таких 19). Цікаво, що луцька команда в п'яти матчах вже чотири рази зіграла внічию і одну зустріч виграла.

«Агробізнес» і «Кривбас» зіграли внічию 0:0. Для криворізької команди це перша нічия в сезоні. До цього вона здобула чотири перемоги.

«ВПК-Агро» здобув виїзну перемогу з рахунком 3:1 над «Ужгородом». За команду з Шевченківки хет-триком відзначився Станіслав Куліш. «ВПК-Агро» продовжує цікаву статистику. У четвертому поєдинку поспіль в матчах за участю цього колективу одна з команд забиває три м'ячі. До цього «агрономи» перемагали 3:0 і двічі поступалися 0:3. Але на цей раз команда Олександра Грицая перемогла з рахунком 3:1. «Ужгород» більше всіх пропустив у Першій лізі, а саме 15 м'ячів. Закарпатська команда йде 16-ю, замикаючи турнірну таблицю.

«Металіст» здобув впевнену перемогу в матчі з «Оболонню». Харків'яни перемогли 3:0 завдяки голам Балулі, Банади і Пейшото, який дебютував за «Металіст» і в першому матчі записав до свого активу забитий м'яч. Харків'яни завдяки цій перемозі стали одноосібними лідерами Першої ліги, маючи в активі 15 очок. У другого «Кривбасу» 13 балів. До речі, «Металіст» з 14 голами в активі є найрезультативнішою командою Першої ліги.

«Кремінь» поступився на своєму полі «Ниві» з рахунком 1:2. Після перемоги в першому турі для команди з Кременчука це четверта поразка поспіль. А ось «Нива» вдруге поспіль взяла три очки і вже три тури не програє. Такі результати дозволили команді з Тернополя набрати 10 очок і вийти на чисте третє місце, обігнавши «Краматорськ».

Що стосується краматорчан, то вони поступилися на виїзді «Альянсу» (0:1). Колектив з Липової Долини, до речі, не пропускає вже три тури поспіль. За пропущеними м'ячами разом з «Нивою» «Альянс» має кращу статистику. Ці команди пропустили лише по два м'ячі.

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга. 5-й тур

22 серпня

«Гірник-Спорт» - «Олімпік» - 0:2
Голи:
Семчук, 46, Прядун, 69 (з пенальті).

«Прикарпаття» - «Волинь» - 1:1
Голи:
Волошинович, 29 - Сад, 14 (з пенальті).

«Агробізнес» - «Кривбас» - 0:0

Вилучення: Петров, 88 («Агробізнес»).

«Ужгород» - «ВПК-Агро» - 1:3
Голи:
Гайдучик, 7 - Куліш, 12, 75 (з пенальті), 85.

«Металіст» - «Оболонь» - 3:0
Голи:
Балулі, 2 (з пенальті), Пейшото, 52, Банада, 63.

23 серпня

«Кремінь» - «Нива» - 1:2
Голи:
Навроцький, 83 - Бичек, 19, Різник, 27 (з пенальті).

Вилучення: Бєлоусов, 80 ( «Кремінь»).

«Поділля» - «Полісся» - 1:0
Гол:
Ліповуз, 43.

«Альянс» - «Краматорськ» - 1:0
Гол:
Рогозинський, 17.

Вилучення: Підручний, 57 («Краматорськ»).

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cucumber
Что там "Оболонь" сниматься будет с чемпионата?
Batya
5 турів, п'ять пенальті у ворота суперників Ярославського, 4 вилучення. Зняття команди з чемпіонату, яке ЗАМ'ЯЛИ..., обурення Оболоні.... далі буде... браво УАФ... далі що ЛЮСТРАЦІЯ, КАСТРАЦІЯ, чи просто спалять усе...