Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 07 вересня 2021, 04:31
5410
2

Зоря — Рапід. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи

| Оновлено 07 вересня 2021, 04:31
5410
2
Зоря — Рапід. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Зоря Луганськ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи «Зоря» - «Рапід».

«Не шукайте логіки у футболі» - цей вислів сказано не просто так. На мій погляд, саме луганчани виглядали гостріше в Австрії. Вони створили чимало гольових моментів і повинні були вигравати матч. На жаль, підвели нереалізація створеного і власні помилки в обороні. Але це вже історія.

«Зоря» сильніше і, я впевнений, що вона пройде «Рапід». І репетицію поєдинку з віденською командою луганчани показали в першому таймі гри УПЛ в Маріуполі, коли вже на 32-й хвилині підопічні Віктора Скрипника вигравали 3:0. На 60-й хвилині рахунок був 4:1 на користь «Зорі» і потім тренерський штаб луганчан вирішив замінити групу лідерів, а саме Гладкого, Булецу, Кочергіна, Шахаба. Заміни були пророблені для того, щоб лідери «Зорі» були свіжими в матчі-відповіді з іменитим австрійським клубом. Звичайно, тренерський штаб «Зорі» постарається своїх гравців до матчу підвести в найкращому стані, щоб відразу ж можна було високо активно пресингувати, примушувати суперника помилятися і спробувати забити швидкий гол. Це цілком правильний план на гру, оскільки суперника буде влаштовувати неспішний, монотонний хід гри з урахуванням результату першого матчу. А вибухова, щільна, агресивна, швидка гра луганчан, звичайно ж, австрійців не влаштовує. «Зорі» важливо при цьому зберігати холодну голову і потрібний ігровий баланс, щоб не дозволити суперникові проводити швидкі атаки.

Я особисто вірю в те, що можна і потрібно проходити «Рапід». Можу навести в приклад фінал Ліги чемпіонів 2005 року в Стамбулі на «Олімпійському стадіоні» «Ліверпуль» - «Мілан», коли Бенітес грав проти Анчелотті. Цей фінал ще називають стамбульське диво! Після того, як «Ліверпуль» програв з рахунком 0:3 перший тайм, в другій половині зустрічі «мерсисайдцям» вдалося зробити рахунок 3:3, перемогти в серії пенальті і виграти трофей Ліги чемпіонів. І варто відзначити, що «Ліверпуль» відіграв три голи за один тайм. У Сергія Бубки є класний вираз: «Поки у тебе в запасі є хоча б одна спроба, то ти ще не програв». У луганчан попереду не одна спроба, а цілий домашній матч за підтримки всієї України. Ми віримо у вас! Ви зможете це зробити! Удачі!», - сказав Грозний.

Матч «Зоря» - «Рапід» відбудеться 26-го серпня. Початок зустрічі о 19:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко
Футбол | 22 квітня 2024, 21:45 9
ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
an52
Як же смішно зараз читати цей "прогноз"! "Зоря" сильніше! Один матч ще можна списати на не пощастило, нерви і т.ін. Але коли і у другому матчі таке саме повідло, про яке сильніше можна говорити?