Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2407
3

Ліверпуль не відпустив Салаха в збірну Єгипту

Форварду довелося б піти на карантин після повернення

Ліверпуль не відпустив Салаха в збірну Єгипту
Getty Images/Global Images Ukraine. Мохамед Салах

«Ліверпуль» не відпустив свого форварда Мохамеда Салаха в збірну Єгипту на вересневі матчі відбору на чемпіонат світу-2022. Це пов'язано з тим, що після повернення з Єгипту Салах довелося б піти на вимушений карантин.

«Єгипетська футбольна асоціація отримала лист від «Ліверпуля», в якому клуб просить вибачення за те, що Салах не зможе допомогти національній команді в матчах проти Анголи і Габона.

У листі англійського клубу говорилося про запобіжні заходи, що застосовуються в Англії для протидії поширенню коронавірусу, через які гравці з ряду країн будуть змушені відправиться на обов'язковий карантин після повернення в Англію.

У цьому листі «Ліверпуль» також висловив надію, що EFA зрозуміє заходи клубу, оскільки гравець раніше був відправлений на карантин і постраждав від цього фізично. Примітно, що «Ліверпуль» зайняв ту ж позицію щодо інших своїх легіонерів», - йдеться у заяві Асоціації футболу Єгипту.

Раніше повідомлялося про те, що «Ліверпуль» не поспішає продовжувати контракт з Салахом.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Зрозуміло тільки, що англійці поступили по-свинськи.Подивився б я на гордих бритів коли б не пустили грати за їх збірну на чемпіонат світу Боббі Чарльтона,Бекхема чи Кейна
Сергей Фирсов
Я вот не пойму, их же всех там вакцинируют, вроде как все игроки премьер-лиги точно должны быть вакцинированы и в итоге все равно сажают на карантины. То, что вакцины не работают уже третий вопрос в этой истории, но по факту ведь