Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 22 серпня 2021, 00:51
487
0

Клей Гуїда – Марк Мадсен. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC on ESPN 29

| Оновлено 22 серпня 2021, 00:51
487
0
Клей Гуїда – Марк Мадсен. Прогноз і анонс на бій
Твіттер UFC

Другим за значимістю поєдинком турніру UFC on ESPN 29 (або UFC Vegas 34), який пройде 22 серпня, в неділю, у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в спорткомплексі «UFC APEX», стане протистояння в легкій вазі між Клеєм Гуїдою і Марком Мадсеном . Орієнтовний початок бою - 07:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Ветеран UFC Гуїда (36-20) виступає у промоушені з 2006 року. Екс-чемпіон Strikeforce в легкій вазі вже давно не претендує на високі позиції в дивізіоні, проте для середняків він може становити небезпеку. З 2019 року він має рекорд 2-2, програвши Джиму Міллеру і Боббі Гріну, і вигравши у Бі Джея Пенна і Майкла Джонсона суддівським рішенням у лютому 2021 року.

Срібний призер Олімпіади-2016 з греко-римської боротьби у складі збірної Данії Мадсен (10-0) в UFC дебютував у вересні 2019 року, швидко фінішувавши ударами Данило Беллуардо. Свій другий і поки останній бій в октагоні датчанин провів у березні 2020 року, коли, не дивлячись на перелом щелепи, здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Остіном Хаббардом.

Прогноз на бій

Гуїда і Мадсен - обидва відмінні борці, проте Мадс у цьому компоненті помітно вищий за класом. До сильних сторін Гуїди можна віднести хороше кардіо і відчутну перевагу над суперником в ударному плані. Але ось що стосується разового нокаутуючого удару, то Гуїда тут програє.

Вважаємо, що Мадсен не дасть супернику перебити себе в стійці, на повну задіявши свій борцівський бекграунд, і або виграє бій за очками, або сабмішном у другій його половині. Оскільки Гуїда часто програє сабмішном, робимо ставку на другий варіант.

Перемога Мадсена здачею в 2-му раунді

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.