Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1380
3

ФІРПО: «За 2 тижні в Лідсі навчальних відео більше, ніж за 2 роки в Барсі»

Захисник задоволений роботою в новому клубі

ФІРПО: «За 2 тижні в Лідсі навчальних відео більше, ніж за 2 роки в Барсі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Хуніор Фірпо

Захисник Хуніор Фірпо, який недавно перейшов з «Барселони» в «Лідс», заявив, що вже навчився дуже багато чому в новому клубі:

«Я в «Лідсі» всього два тижні, але вже подивився навчальних індивідуальних відео більше, ніж за два роки в «Барселоні». Тут мені пояснюють, як я повинен грати, що я повинен робити. Дбають про кожну деталь».

За інформацією ЗМІ, сума трансферу Фірпо склала 15 мільйонів євро.

Олег Дідух Джерело: BBC
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Походу на этом зарабатывают кучу компаний и отдельные люди которые всё это втюхивают и выдают за помощь и аналитику.Яркий пример не так недавней игры Украина - Бахрейн которую провалили наглухо.А всё по тому что Шева выпустил состав и тактику игры по аналитике того приборки на теле.И в самой игре против Бахрайна типа тестировал что как готов.Итог провалена игра с Бахрейном и последующая.Сам на присухе признался.Это тупый современый подход кучу тренеров которые не думают мозгами.
Я не против аналитики как таковой это помогает.Но только тренерам которые думают и умеют её приминить своими решениями а не за них думает машина !
BekXan
А толку?Результат?Сейчас современный мир напичкал футбол кучей технологий и программ а по факту половина тренеров понятия не имеет что в итоге с тем материалом делать тупо по анализу фигачат ,а не по логике и ритма игры.Раньше думали своей головой и отталкивались от ситуации на поле и принимали решения.А сейчас куча всего ,а по итогу толку то.