Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 серпня 2021, 13:46
1745
0

Леванте - Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Обійдеться без сенсації

| Оновлено 22 серпня 2021, 13:46
1745
0
Леванте - Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realmadrid

У неділю, 22-го серпня, на стадіоні «Сьюдад де Валенсія» в Валенсії відбудеться матч другого туру чемпіонату Іспанії між місцевим «Леванте» і мадридським «Реалом». Початок поєдинку заплановано на 23:00 за київським часом. Головним арбітром зустрічі буде Гуільермо Куадра Фернандес.

«Леванте»

 

«Жаби» - міцний середняк Примери. За підсумками минулого сезону чемпіонату Іспанії команда з Валенсії набрала 41 очко і стала чотирнадцятою. «Леванте» не боровся за виживання, що вже є плюсом для команди. Старт нового сезону для підопічних Пако Лопеса видався нічийним. Команда на виїзді поділила очки з «Кадісом». Цей результат не можна вважати успішним, оскільки «Леванте» був фаворитом протистояння. Здається, що в цьому сезоні «жаби» також будуть боротися за місця у другій частині таблиці.

Перед грою з «Реалом» у «Леванте» є кадрові проблеми. Не допоможуть команді Лопеса травмовані Алекс Блеза, Дані Лопез, Серхіо Постіго і Роберто Сольдадо. Решта гравців сповнені рішучості дати бій «королівському» клубу.

«Реал»

 

Незважаючи на всі свої втрати, «Реал» залишається одним з головних претендентів на перемогу в чемпіонаті. Мадридці вже в першому турі довели, що здатні на багато що, розгромивши на виїзді «Алавес». У складі «вершкових» двічі забив Карім Бензема, ще по разу відзначилися Начо і Жуніор Вінісіус. Друга позиція за підсумками минулого сезону, звичайно, не влаштувала «Реал» і він буде робити все, щоб забрати трофей у новому сезоні.

Влітку багато обговорювали «Реал» через його втрати. Команду зі столиці Іспанії покинули відразу два основні центральні захисники - Серхіо Рамос і Рафаель Варан. Також у «вершкових» змінився тренер - замість Зінедіна Зідана біля керма команди став Карло Анчелотті. Що стосується конкретно матчу проти «Леванте», то в цій грі мадридцям також не допоможуть травмовані Маріано Діас, Дані Карвахаль, Тоні Кроос, Марсело, Ферлан Менді і Дані Себальос. Втрати серйозні, але «Реал» все одно явний фаворит протистояння.

Історія зустрічей

 

34 матчі, 25 перемог «Реала», 6 вікторій «Леванте» і 5 нічиїх - такі показники команд в очних протистояннях. Різниця м'ячів 86:28 на користь «Реала».

У минулому році суперники обмінялися гостьовими перемогами.

Орієнтовні склади

«Леванте»: Фернандес, Клерк, Пієр, Дуарте, Сон, Де Фрутос, Кампанья, Мелеро, Моралес, Рохер, Гомес.

«Реал»: Куртуа, Альба, Начо, Мілітао, Лукас, Вальверде, Каземіро, Модріч, Бейл, Азар, Бензема.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.66 по лінії Parimatch.

22 серпня, неділя

«Леванте» – «Реал Мадрид»
Валенсія. Стадіон «Сьюдад де Валенсія». 23:00
ТБ-трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.