Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 серпня 2021, 13:40
1322
0

Леванте – Реал Мадрид. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 2-го туру Ла Ліги

| Оновлено 22 серпня 2021, 13:40
1322
0
Леванте – Реал Мадрид. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Реал Мадрид

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 2-го туру іспанської Прімери «Леванте» – «Реал» Мадрид.

«Реал» під керівництвом 62-річного італійського топ-тренера Карло Анчелотті здорово стартував в іспанській Ла Лізі. Мадридці в гостях обіграли з рахунком 4:1 «Алавес». Два голи забив Карім Бензема, який ось уже два роки є паличкою-виручалочкою «Реала». Також по голу записали в свій актив Начо і Вінісіус.

«Леванте» в Кадісі зіграв 1:1. Левантійці, до речі, одна з найбільш миролюбних команд минулого сезону Ла Ліги. У минулому сезоні «Леванте» став 14-м в чемпіонаті Іспанії. 53-річний головний тренер валенсійців Пако Лопес з першою командою вже працює більше трьох років. Кого я виділю в складі «Леванте»? Прийшов в команду з «Гранади» 36-річний форвард Роберто Солдадо. Він пограв за «Реал», «Валенсію», «Хетафе», «Тоттенхем», «Вільярреал», «Фенербахче» і збірну Іспанії, за яку забив 7 м'ячів. Звичайно, це досвідчений, класний футболіст. Солдадо посилить атакуючий потенціал команди.

У «королівського клубу», як завжди, новини дуже цікаві. Карло Анчелотті замінив Зінедіна Зідана, який свого часу з «Реалом» виграв три Ліги чемпіонів. Мадридський клуб покинула основна пара центральних захисників Серхіо Рамос і Рафаель Варан. В оренду в «Мілан» пішов Браїм Діас. А прийшли в «Реал» Давид Алаба, а також Дані Себальос, Лука Йович і Гарет Бейл, які повернулися з оренди. Склад «Реала» вражає, особливо група атаки. Це Бензема, Азар, Бейл, Йович, Вінісіус. А підтримують весь конструктив Модріч, Кроос, Каземіро, Іско, Асенсіо, Себальос і інші. Надійний страж воріт Тібо Куртуа. Є у «Реала» і український голкіпер Андрій Лунін. У мадридців також кваліфіковані захисники дуже хорошого рівня. Реально у «Реала» чемпіонський склад.

Не ображаючи шанувальників «Леванте» і не створюючи штучну інтригу, я нітрохи не сумніваюся в перемозі «Реала» в цьому матчі», - сказав Грозний.

Матч «Леванте» - «Реал» Мадрид відбудеться 22-го серпня. Початок зустрічі о 23:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.