Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 21 серпня 2021, 20:43
1730
0

Торіно – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 1-го туру Серії А

| Оновлено 21 серпня 2021, 20:43
1730
0
Торіно – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1-го туру італійської Серії А «Торіно» - «Аталанта».

«Чемпіони Європи італійці пізніше всіх починають свій внутрішній чемпіонат. Стартує Серія А, яка буде цікавою. Нас, звичайно, цікавить «Аталанта» українця Руслана Маліновського, а вона в новому сезоні стартує матчем з «Торіно».

«Аталанта» віддала в оренду «Тоттенхему» воротаря Голліні і захисника Ромеро. Українець Віктор Коваленко пішов в оренду в «Спецію». Це правильно, тому що Віктору потрібно грати. А прийшли в клуб з Бергамо турецький захисник Деміраль, захисник Ловато і аргентинський воротар Муссо. До речі, я здивований тому, що «Аталанта» заплатила «Удінезе» 20 млн євро за Хуана Муссо. Майже всі торішні лідери «Аталанти» на місці, включаючи нашого Руслана Маліновського.

А що «Торіно»? Туринська команда в тому сезоні посіла лише 17-е місце в Серії А. Таке навіть уявити неможливо було. Природно, «бики» відразу ж змінили головного тренера. «Торіно» очолив 45-річний хорват Іван Юрич. Він свого часу «Верону» вивів в Серію А і при ньому команда грала симпатично. Я дивився багато матчів веронців. Тому «Торіно» зробило правильне рішення, запросивши Юрича. По складу туринців варто відзначити, що за них грає чемпіон Європи Андреа Белотті. Звичайно, це лідер. Він за збірну Італії зіграв 39 матчів і забив 12 м'ячів. Також за них грає дуже пристойний нападник Сімоне Дзадза. Є у «Торіно» хороший гравець збірної Швейцарії Рікардо Родрігес і представник збірної Польщі Кароль Лінетті. Також за команду грають збірники із Хорватії Марко П’яца і з Сербії Саша Лукич. А ще є нігерієць Аїна, косовар Войвода, албанець Беріша, які також виступають за свої збірні. Там немає випадкових гравців, там всі футболісти збірних. А є у них ще івуарієць Джіджі, венесуелець Рінкон, сербський воротар Мілінкович-Савич, а також італійці Іццо і Верді. Тренерський штаб туринців може побудувати хорошу командну гру, але потрібен час і терпіння. Але зараз Юрич буде пробувати привести всіх гравців команди до спільного знаменника і філософії його бачення. До речі «Торіно» вже стартував в Кубку Італії і в 1/32 фіналу після нульової нічиєї тільки в серії пенальті переміг «Кремонезе».

Безумовний фаворит цього матчу, звичайно, «Аталанта», яку вже п'ять років очолює творчий тренер зі своїм баченням Джан П'єро Гасперіні. З ним «Аталанта» вже три роки фінішує третьою в Серії А, хоча в сезоні 20/21 вони повинні були ставати другими. «Аталанта» - команда граюча і цікава. Ми з задоволенням на неї дивимося. Я не сумніваюся, що у всіх фанатів «Аталанти» залишилися в пам'яті втрачені два очки в домашньому матчі з «Торіно» в минулому сезоні. Тоді бергамаски вже на 21-й хвилині вели 3:0, але потім заспокоїлися, замінивши ряд своїх лідерів. І в підсумку зустріч завершилася внічию 3:3. Хоча в гостях «Аталанта» виграла у «Торіно» з рахунком 4:2. Ось тих двох очок «Аталанті» не вистачило, щоб стати другими. Пам'ятають вони про це? Дуже добре! І вони не допустять більше цього.

У тому сезоні були дуже результативні матчі цих команд. Упевнений, що в цьому сезоні буде більше балансу, організації гри і надійності в обороні обох команд. Мені гра бачиться вже не відкритою, а збалансованою зі взаємними шансами. Обидві команди заб'ють, але у «Аталанти» більш сильний склад з поставленою динамічною грою, варіативністю і реальним посиленням по ходу матчу. На мій погляд, у «Аталанти» значно вищі шанси здобути перемогу в цьому поєдинку», - сказав Грозний.

Матч «Торіно» - «Аталанта» відбудеться 21-го серпня. Початок зустрічі о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.