Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
3765
7

Алехандро ГОМЕС: «Гасперіні намагався мене вдарити»

Екс-лідер «Аталанти» - про причини відходу з клубу

Алехандро ГОМЕС: «Гасперіні намагався мене вдарити»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гомес і Гасперіні

Колишній півзахисник «Аталанти» Алехандро Гомес розповів про конфлікт з головним тренером команди Джан П'єро Гасперіні, через який в січні покинув клуб і перейшов в «Севілью»:

- У матчі Ліги чемпіонів з «Мідтьюлландом» я не послухався тактичних вказівок Гасперіні. До кінця першого тайму залишалося десять хвилин, і він попросив мене зіграти на правому фланзі, а я дуже добре грав зліва. І я сказав «ні».

Уявіть, відповісти так під час гри, з усіма камерами навколо... Він розлютився. Я розумів, що в перерві він мене замінить, так і сталося.

Але в перерві в роздягальні Гасперіні переборщив. Він перейшов межу і спробував фізично атакувати мене.

- Гасперіні намагався тебе вдарити?
- Так. І я сказав, що з мене вистачить. Можна лаятися про щось, так, але фізичну агресію терпіти не можна. Тому я попросив про зустріч з президентом клубу Антоніо Перкассі.

Я сказав йому, що у мене немає проблем з тим, щоб продовжити грати за «Аталанту». Я визнав, що зробив помилку: як капітан, я повів себе неправильно, подав поганий приклад, що не послухався вказівок тренера.

Але я сказав президенту, що мені потрібні вибачення від Гасперіні. Я сказав йому, що президент клубу не може прийняти те, що тренер спробував вдарити гравця.

На наступний день були загальні збори. Я вийшов вперед і вибачився перед тренером і одноклубниками за те, що сталося. А тренер не став вибачатися. Як це розуміти? Я зробив щось не так, а він вчинив як треба?

З цього все почалося. Через кілька днів я сказав президенту, що не хочу працювати з Гасперіні в «Аталанті». Президент сказав мені, що не збирається мене відпускати. В результаті мене виключили зі складу, я тренувався з резервом.

Після семи років у клубі, після всього, що я зробив для команди, мене викинули. Негарно. Вони погано себе повели. Останньою краплею стало те, що у президента не знайшлося яєць просто попросити тренера вибачитися переді мною.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
ОМГ, какой несчастный! 65-летний дед пытался его избить Учитывая какой ты говнистый товарищ, скорее всего существует альтернативная (и более правдивая) версия произошедшего, в которой это был не первый твой залет, ты давно бузил с высоты своих "7 лет в клубе" и вместо того, чтобы разобраться по-мужски, побежал жаловаться руководству. А почему выдал всю эту "правду" сейчас, потому что стал чемпионом Америки и почувствовал в себе уверенность не быть оплеванным болельщиками Аталанты с ног до головы.
inflicted
Пам"ятаю, в Металісті йому теж щось завжди було не те
Ukraine_Kiev_Fan
То Гомес с Лужным не работал и Блохиным. Те и в...ть могли крепко. Даже не представляю чтобы кто-то им сказал "Нет".
ALKOSruLKA
...ссикло, а самому вимагати вибачень слабо? Через преза попросив? ... і чого тренер має перепрошувати у гравця, який порушує дисципліну?... Памятаю, його ще Маркевич в МХ чмирив. (коли цей ледацюга був "нещасливий", вимагав високих підйомних та топову роботу в Харкові для своєї дружини-архітектора...)..
Александр Федько
Хотел бы ударить - ударил бы
pas2012
Клуб більше чим гравець!