Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 серпня 2021, 00:44
2928
5

Кріштіану РОНАЛДУ: «Моя історія в Реалі вже написана»

Форвард «Ювентуса» - про своє майбутнє

| Оновлено 18 серпня 2021, 00:44
2928
5
Кріштіану РОНАЛДУ: «Моя історія в Реалі вже написана»
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

Гравець «Ювентуса» Кріштіану Роналду прокоментував чутки щодо можливого переходу в інший клуб:

«Будь-хто, хто мене знає, знає і те, наскільки я зосереджений на своїй роботі. Менше слів і більше діла - це мій девіз з самого початку моєї кар'єри. Однак з урахуванням всього, що було сказано і написано за останній час, я повинен викласти свою позицію. Легковажне освітлення мого майбутнього в ЗМІ є неповагою до всіх клубів, причетним до цих чуток, а також до їх гравців і персоналу. Причому більшою неповагою, ніж неповагою до мене як до людини і як гравця.

Моя історія в «Реалі» вже написана. Написана словами і цифрами, трофеями і титулами, в відеозаписах і в заголовках. Вона є як в музеї на стадіоні Бернабеу, так і в пам'яті кожного фаната клубу. І крім того, що я досяг, я знаю, що за ці дев'ять років відчував глибоку прихильність і повагу до «Реалу». Прихильність і повагу я зберігаю донині і завжди буду плекати. Я знаю, що вболівальники «Реала» будуть і далі зберігати мій образ в своїх серцях, а вони будуть в моєму.

Крім епізоду з Іспанії, часто з'являлися новини та історії, що зв'язують мене з рядом клубів з різних ліг, і ніхто ніколи не турбувався про те, щоб спробувати з'ясувати справжню правду. Зараз я порушую своє мовчання, щоб сказати, що не можу дозволити людям продовжувати експлуатувати моє ім'я. Я надалі зосереджений на своїй кар'єрі і роботі, відданий справі і готовий до всіх викликів, з якими мені доводиться стикатися. Все інше? Все інше - просто розмови».

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex alex
забавно. предал клуб, давший ему все и сбежал, а потом спустя годы попросил вернутся, но получил отказ, теперь вместо соплей, пускает пузыри, чтоб не утратить лицо, которое уже забыли в мадриде и забывают в мире. сбитый летчик, жадный и эгоистичный....