Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 серпня 2021, 20:21
3324
0

Бенфіка - ПСВ. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Прогноз експерта на матч нової команди Романа Яремчука

| Оновлено 18 серпня 2021, 20:21
3324
0
Бенфіка - ПСВ. Прогноз на матч Младена Бартуловича
Getty Images/Global Images Ukraine

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на перший матч 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Бенфіка» – «ПСВ».

У попередньому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів «Бенфіка» впевнено вибила «Спартак» (2:0, 2:0). «ПСВ» не менш упевнено виграв у «Мідтьюлланда» (3:0, 1:0). На вихідних в рамках чемпіонату Португалії «Бенфіка» обіграла «Ароку» (2:0). До речі, український форвард лісабонців Роман Яремчук в цій зустрічі відзначився голом і асистом. «ПСВ» у поєдинку чемпіонату Нідерландів з таким же рахунком 2:0 виявився сильнішим за «Хераклес».

Ці команди сім разів грали між собою. Найчастіше були зафіксовані нічиї в цих протистояннях – 4 рази. Два рази перемогли лісабонці і один раз святкували успіх футболісти з Ейндховена. Це були матчі Кубка володарів кубків, Кубка чемпіонів, Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Найзнаменитіший поєдинок цих команд відбувся в рамках фіналу Кубка європейських чемпіонів 1988, коли основний і додатковий час завершилися внічию 0:0, а в серії пенальті перемогли нідерландці з рахунком 6:5. Після того фіналу в чотирьох зустрічах цих опонентів було забито 16 м'ячів! Двічі перемагала «Бенфіка» (2:1 і 4:1), а також були зафіксовані дві нічиї 2:2. ПСВ перемагав лісабонців з рахунком 1:2 на їхньому полі в чвертьфіналі Кубка володарів кубків 1974/1975.

«Це дуже сильна пара. Важко передбачити переможця, але поставлю на «Бенфіку» і Романа Яремчука. Ставлю на те, що «Бенфіка» в першій грі переможе вдома «ПСВ», – сказав Бартулович.

Матч «Бенфіка» – «ПСВ» відбудеться 18 серпня. Початок зустрічі – о 22:00.

Младен Бартулович – відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри провів в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» Київ, «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь».

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.