Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 19 серпня 2021, 16:19
1013
1

Алізе КОРНЕ: «Граю вже не заради рейтингу, а заради емоцій»

Друга ракетка Франції розповіла про спаринг з Катаріною Завацькою і оцінила українських тенісисток

| Оновлено 19 серпня 2021, 16:19
1013
1
Алізе КОРНЕ: «Граю вже не заради рейтингу, а заради емоцій»
Sport.ua. Алізе Корне

Французька тенісистка Алізе Корне розповіла Sport.ua про спаринг з Катаріною Завацькою, оцінила силу українок і пояснила, чому не дивиться на свій рейтинг.
 
- Як вам гралося в таких непростих погодних умовах?
- Я сама з Ніцци, росла на такій спеці, тому вже звикла. Я тренувалася весь час в клубі «Sophia Club Entreprises» (кілька кілометрів від місця, де проходив матч з Завацькою - прим.). Звикла до високої вологості, постійно тренувалася в найгірший час. Наприклад, з 11 до години дня. Думаю, вся справа в цьому, просто я звикла грати в таких умовах.
 
- Що ви можете сказати про свою теперішню форму? Ви зараз гарно себе почуваєте?
- У мене було важке літо, тому що в липні я перенесла ковід. Мені потрібно було просидіти два тижні в номері, після чого я вирушила на Олімпійські ігри. Це було круто, але я не була готова повністю. Після цього я два тижні потренувалася в клубі «Sophia» і зараз відчуваю себе набагато краще. У мене не так багато поєдинків за плечима останнім часом, але я в порядку. На US Open якраз і подивимося, наскільки я готова.
 
- Чи є у вас якісь плани щодо місця в рейтингу до кінця року?
- Якщо чесно, то ні. Хочу грати максимально добре, виходячи з можливостей на сьогоднішній день. Хочу отримувати позитивні емоції на корті. Зараз я вже ніби як «стара» тенісистка, мені вже 31 рік, тому більше граю не заради рейтингових балів, а заради емоцій. Хочу і далі вигравати матчі. Подивимося, куди це мене приведе, але цього року точно не буду зациклюватися на своїй рейтинговій позиції.
 
- Ви грали проти багатьох українських тенісисток, що можете про них сказати?
- У вас дуже багато класних тенісисток. Ваша збірна може бути дуже сильною, якщо вдасться зібрати найкращих. Світоліна недавно виграла бронзову медаль Олімпіади в Токіо, це неймовірне досягнення. Також у вас є кілька молодих і талановитих тенісисток, як Костюк, Ястремська та, звичайно ж, Завацька. Маю велику надію, що у Катаріни все буде добре, тому що вона дуже приємна дівчина і хороший друг. Бажаю їй тільки найкращого.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mAks_7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил