Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 серпня 2021, 22:00
1800
0

Янг Бойз – Ференцварош. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Чи досягне Штегер планки Сергія Реброва?

| Оновлено 18 серпня 2021, 22:00
1800
0
Янг Бойз – Ференцварош. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
facebook.com/fradi.hu

У середу, 18 серпня, у Берні на стадіоні «Вандорф» відбудеться перший матч раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють швейцарський «Янг Бойз» і угорський «Ференцварош». Стартовий свисток шотландського рефері Вільяма Коллама прозвучить о 22:00 за київським часом.

Янг Бойз

Підопічні німецького наставника Давида Вагнера в четвертий раз поспіль зуміли завоювати чемпіонський титул на внутрішній арені, проте рейтинг їх асоціації, як і у суперників, не дозволяє власникам «золотих» медалей потрапити безпосередньо на груповий етап Ліги чемпіонів. Більше того, «жовто-чорні» були змушені стартувати з другого раунду кваліфікації, і на своєму шляху вибивати з розіграшу «Слован» із Братислави, а також румунський «ЧФР». Що об'єднувало ці дві дуелі, так це тактика швейцарської команди – удома вона незмінно брала гору із трьома забитими м'ячами в активі, а ось ігри на виїзді зводила до нічиєї.

Так підхід, як можна побачити, у колективу Вагнера працює тільки на міжнародній арені, бо «Янг Бойз» із трьох стартових матчів нового сезону національної першості з надзусиллями зміг вичавити лише чотири очки. Команда не перемагала вже майже три тижні в чемпіонаті, але на минулих вихідних зробила перший крок у Кубку Швейцарії проти маловідомого «Літтау» (4:1).

Ференцварош

Що стосується угорського суперника «Янг Бойз», то тут історія в чомусь схожа, бо «Фраді» також є чинним чемпіоном своєї країни, проте були змушені починати свій шлях на груповий етап ще глибше за сіткою – із першого раунду кваліфікації. «Приштину» і литовський «Жальгіріс» «Ференцварош» ніби й не помітив, а от празька «Славія» в матчі-відповіді на домашньому полі була близька до того, щоб відповісти на гостьову поразку (0:2), але так і не довела розпочате на 36-й хвилині до логічного кінця.

На відміну від швейцарців, погодні умови в Угорщині дозволили почати чемпіонат лише в останні дні липня, тому команда Петера Штегер фактично була змушена виступати на міжнародній арені без регулярної практики в національній першості. Коли ж матчі внутрішньої арени таки почалися, то вже на першому супернику, «Кишварді», яка в минулому сезоні фінішувала п'ятою, а зараз зі 100% результатом після трьох матчів знаходиться над конкурентами у турнірній таблиці, «зелено-білі» поступилися (1:2).

На минулих вихідних «Ференцварош» зумів пригальмувати «Мезьокьовешд» (4:1), який також поривався в лідери, завдяки чому ми можемо говорити, що й угорський чемпіон поступово знаходить свої кондиції перед визначальною парою матчів у сезоні. Нижче показників Сергія Реброва австрійський фахівець точно не хоче впасти.

Орієнтовні склади

«Янг Бойз»: Фавр – Гарсія, Цезігер, Камара, Хефті – Нгамале, Мартінш, Сієрра, Фасснахт – Сібачо, Еліа.

«Ференцварош»: Дібус – Ммае, Ковачевич, Блажич, Ботка – Закаріассен, Харатін, Лайдуні – Узуні, Нгуєн, Вінго.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що швейцарський клуб виглядає фаворитом у цій парі, тому домашній матч точно намагатиметься звести до зручного результату, однак при цьому навряд чи збереже ворота «сухими». Нашою ставкою буде позиція – «Янг Бойз» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.23 за лінією Parimatch.

18 серпня, середа

«Янг Бойз» – «Ференцварош»
Берн. «Ванкдорф». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Вільям Коллам (Глазго, Шотландія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.