Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 серпня 2021, 20:33
2900
1

Шериф - Динамо Загреб. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чемпіон Молдови може продовжити успішну кампанію у відборі турніру

| Оновлено 17 серпня 2021, 20:33
2900
1
Шериф - Динамо Загреб. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

У вівторок, 17 серпня, у Тирасполі на арені «Шериф» відбудеться перший матч плей-оф раунду Ліги чемпіонів, в якому місцевий «Шериф» прийме хорватське «Динамо» із Загреба. Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за Києвом.

«Шериф»

 

Команда Юрія Вернидуба вдало минула всі три попередні раунди кваліфікації. Спочатку вона переконливо розібралася з албанською«Теутою» (4:0 на виїзді, 1:0 вдома), потім прибрала зі свого шляху вірменський «Алашкерт» (1:0 у гостях, 3:1 на своєму полі). Після цього тираспольцям довелося добряче попрацювати із сербською «Црвеною Звєздою» (1:1 на виїзді, 1:0 вдома).

Паралельно з іграми у відборі Ліги чемпіонів «Шериф» взяв старт у національних турнірах. На почин команда не змогла виграти Суперкубок Молдови, програвши у матчі за трофей команді «Сфинтул Георге» (2:2, пен. 2-4). Відразу ж після цієї невдачі була поразка у стартовому турі Національного дивізіону (вищий ешелон чемпіонату країни) від «Балти» (0:1). Втім, після цього «Шериф» зміг реабілітуватися та здобув дві перемоги, обігравши на виїзді «Флорешті» (3:1) та розгромив вдома «Динамо-Ауто» (7:1).

Таким чином, на разі у турнірній таблиці чемпіонату Молдови «Шериф» займає скромне 5 місце, маючи в активі 6 очок з дев'яти можливих. Але команда провели лише три матчі, тоді як інші учасники турніру зіграли по 5-6 поєдинків.

«Динамо» Загреб

 

Загребське «Динамо», як і «Шериф», боротьбу за місце в груповій стадії Ліги чемпіонів повело з першого раунду відбору, де розібралося з ісландським «Валюром» (3:2 вдома, 2:0 у гостях). У наступному раунді з числа учасників відбору хорватами була вибита «Омонія» з Кіпру (2:0 на своєму полі, 1:0 на виїзді). Після цього динамівці змогли довести свою перевагу над польською «Легією» з Варшави (1:1 вдома, 1:0 на виїзді).

Разом з іграми у кваліфікації чемпіонського турніру «Динамо» взяло старт у чемпіонаті Хорватії. Старт у нього вийшов невдалим, адже на своєму полі відбулася поразка 0:2 від «Славена». Потім загребці на виїзді розгромили «Драговольяц» (4:0), вдома зіграли внічию 3:3 із «Рієкою» та знову в рідних стінах здолали «Горицю» (1:0).

У турнірній таблиці Першого дивізіону (вищий ешелон) «Динамо» на сьогодні йде на 4 позиції. В активі у команди 7 очок після 4 зустрічей. Лідирує «Осієк», який має 13 пунктів після 5 матчів.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Динамо» Загреб у цьому матчі здобуде перемогу. Нашої ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.92 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Шериф»: Атанасіадіс - Кріштіану, Арболеда, Дуланто, Джульєн, Коловос, Аддо, Тілль, Даго, Янсане, Енріке.

«Динамо» Загреб: Лівакович - Рістовскі, Теофіль-Катрін, Мабундже, Франіч, Мішич, Майєр, Якіч, Іванушеч, Оршич, Петкович.

17 серпня, вівторок

«Шериф» - «Динамо» Загреб
Тирасполь. Стадіон «Шериф». 22:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:2

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Іспанії високо оцінили внесок Луніна у вихід Реала у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 09 травня 2024, 07:15 0
В Іспанії високо оцінили внесок Луніна у вихід Реала у фінал Ліги чемпіонів

Український голкіпер допоміг «вершковим» перемогти «Баварію»

ВІДЕО. Свьонтек вдало стартувала в Римі, віддавши суперниці всього 2 гейми
Теніс | 10 травня 2024, 02:05 1
ВІДЕО. Свьонтек вдало стартувала в Римі, віддавши суперниці всього 2 гейми

Іга розгромила Бернарду Перу у 1/32 фіналу турніру WTA 1000 у столиці Італії

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vruthiy-112
Дуже приємно за Вернідуба.!!!