Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 17 серпня 2021, 23:30
1347
0

Боруссія Дортмунд - Баварія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч

| Оновлено 17 серпня 2021, 23:30
1347
0
Боруссія Дортмунд - Баварія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч Суперкубка Німеччини «Боруссія» Дортмунд - «Баварія» Мюнхен.

«Крім італійської Серії А, стартували практично всі провідні європейські чемпіонати. Дортмундці стартували значно краще за баварського гранда. Вони обіграли 5:2 вдома «Айнтрахт» і з хорошим настроєм включаться в боротьбу за Суперкубок Німеччини. Новий керманич «Боруссії» Марко Розе потужно стартував в Бундеслізі, незважаючи на ухід одного з лідерів команди англійця Санчо, який перейшов в МЮ. У «Марсель» перейшов аргентинець Балерді, а в «Сассуоло» - Тольян. Закінчився контракт у досвідченого Шмельцера, який всю кар'єру провів у дортмундському клубі. А поляк Піщек повернувся до себе на батьківщину. До слова, восени минулого року пішов в ПСВ іменитий Гетце! Чималі зміни в команді! Але є і поповнення в «Боруссії». У ПСВ дортмундці купили нападника збірної Нідерландів Малена. Але потрібно вважати і величезним плюсом той факт, що «Боруссії» вдалося зберегти в своїх рядах такого суперталанта, як норвезький форвард Холанд. За ним полюють топові європейські клуби. Залишається в «Боруссії» Ройс, який продовжує радувати фанатів. В повному порядку і гравець збірної Бельгії Торган Азар. А є ще досвідчені гравці своїх збірних швейцарець Аканджі, бельгієць Вітсель, датчанин Ділейні. Також виділю Дауда і Шульца. «Боруссія» славиться тим, що у неї завжди є молоді таланти. Наприклад, зараз за дортмундців грають 18-річні американець Рейна і англієць Беллінгем! Обидва цих футболіста виступають за свої національні команди. «Боруссія» приділяє величезну увагу молодим талантам. Також в міжсезоння «Боруссія» купила у «Штутгарта» швейцарського воротаря Кобеля.

Всі гравці групи атаки «Боруссії» відмінно діяли в матчі з франкфуртцями. Холанд забив два м'ячі і зробив один асист. Азар записав до свого активу гол, Ройс відзначився точним ударом і двома гольовими. Рейна також порадував фанів голом. У команди дуже великий потенціал на атаку. Але їм потрібно надійніше працювати на оборону, з якою є проблеми.

А що ж «Баварія»? Вона стартувала в Бундеслізі нічиєю з «Боруссією» Менхенгладбах (1:1). «Баварія» під керівництвом дуже здібного, талановитого, молодого тренера Юліана Нагельсмана продовжує змінюватися протягом року. Повернулися після оренд в свої клуби Одріосола в «Реал», Перішич - в «Інтер», Коутіньйо - в «Барсу», Коста - в «Ювентус». Був проданий в «Ліверпуль» Алькантара, Алаба перейшов в «Реал», Мартінес поїхав грати в Катар. У «Монако» на правах оренди пішов воротар Нюбель. Але прийшов до «Баварії» з «Лейпцига» півзахисник збірної Франції Упамекано. Нагельсман його добре знає. Вони вже разом працювали. Склад «Баварії» і так дуже сильний, висококваліфікований, універсальний і дуже швидкий. Воротар Нойєр, Зюле, молодий, реактивний, фантастичний канадець Девіс, Кімміх, Горетцка, Сане, Гнабрі, Мюллер, Левандовськи, Коман, Чупо-Мотінг, Павар, Ернандес, Толіссо. Це фантастика! Я називаю ці прізвища і захоплююся складом мюнхенців. А я ще не всіх назвав.

До речі, німецька тренерська школа сьогодні провідна в сучасному футболі. Клопп, Тухель, Флік, Нагельсман, Лев, Розе та інші творчі фахівці розвивають сучасний футбол. Попередні три сезони Лігу чемпіонів вигравали команди, які очолюють німецькі тренери. Це «Ліверпуль» Клоппа, «Баварія» Фліка і «Челсі» Тухеля. Тому протистояння між топовими німецькими тренерами завжди цікаві. Ми маємо можливість спостерігати кращі зразки сучасного футболу. Я не знаю, як закінчиться матч, але, впевнений, що буде класне видовище і обидві команди обов'язково заб'ють, так як у них в наявності фантастичний атакуючий потенціал. Потрібен великий тренерський талант, щоб правильно цими футболістами розпорядитися. На всіх чекає суперматч! Я із задоволенням його подивлюся. Всім хорошої гри і ви отримаєте справжній футбольний десерт у вигляді класних команд, шикарних тренерів і гравців», - сказав Грозний.

Матч «Боруссія» Дортмунд - «Баварія» Мюнхен відбудеться 17-го серпня. Початок зустрічі о 21:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Букмекери оцінили шанси Арсенала на титул АПЛ 2023/24 після розгрому Челсі
Футбол | 24 квітня 2024, 20:41 1
Букмекери оцінили шанси Арсенала на титул АПЛ 2023/24 після розгрому Челсі

Головним фаворитом на тріумф в Англії так само є «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.