Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 серпня 2021, 04:11
1322
1

Шериф – Динамо Загреб. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Юрій Вернидуб за два кроки від того, щоб стати єдиним українським наставником у групі Ліги чемпіонів

| Оновлено 18 серпня 2021, 04:11
1322
1
Шериф – Динамо Загреб. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
facebook.com/FootballClubSheriff

У вівторок, 17 серпня, у Тирасполі на стадіоні «Шериф» відбудеться перший матч раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють молдавський «Шериф» і хорватський «Динамо» Загреб. Стартовий свисток турецького рефері Джюнейта Чакира прозвучить о 22:00 за київським часом.

Шериф

Як би дивно це не звучало, але представництво тренерського цеху України на груповому етапі головного клубного турніру Старого Світу в черговому сезоні може скласти не головний тренер київського «Динамо» або, дай Боже, донецького «Шахтаря». Роком раніше Сергій Ребров на чолі угорського «Ференцвароша» ніс на собі цей почесний тягар, а на цей раз за його шляхом має всі шанси піти Юрій Вернидуб, що, безумовно, стане найбільшим досягненням у його тренерській кар'єрі. Молдавський «Шериф» під його керівництвом уже зіграв шість матчів у трьох попередніх раундах кваліфікації і, як бачимо, зупинятися на цьому не має наміру.

Що характерно, «жовто-чорні» на своєму шляху не зазнали жодної поразки, хоча першим рівним за силою суперником для них стала сербська «Црвена Звезда» на попередньому етапі. Саме колектив Деяна Станковича зумів хоч якось призупинити політ «бджіл» кваліфікацією, зігравши проти них удома внічию з рахунком 1:1, але в матчі-відповіді вдача була вже не на їхньому боці (0:1). Однак, у підопічних Вернидуба є одна серйозна проблема, пов'язана з ігровим тонусом. На відміну від суперників, вони вже тиждень не грали в офіційних матчах, що може в майбутньому позначитися на їх спроможності давати бій.

Динамо Загреб

Очевидний фаворит у цій парі – саме хорватський колектив. Команда Даміра Крзнара з року в рік не зупиняє свій конвеєр із виробництва молодих футболістів, а останнім їх великим трансфером став перехід захисника Йошко Гвардіола до німецького «РБ Лейпциг» за 18 млн євро. Але навіть без 19-річного гравця оборони, який нещодавно відбігав матчі чемпіонату Європи-2020 за збірну Хорватії, у команди залишаються зіркові виконавці, чия індивідуальна ціна перевищує загальний «цінник» усього складу суперників. Йдеться про Луку Іванушеца, Ловро Майєра, Бруно Петковича та невгамовного Міслава Оршича.

Чемпіон і володар Кубка Хорватії, який у минулому сезоні дійшов до чвертьфіналу Ліги Європи УЄФА, де поступився майбутньому тріумфатору турніру, іспанському «Вільярреалу», явно бажає повернуться до Ліги чемпіонів, де останній раз безуспішно грав у групі проти донецького «Шахтаря», бергамаської «Аталанти» і англійського «Манчестер Сіті». У новому сезоні національної першості «Динамо» вже встигло поступитися за стартові чотири гри. Причому зробило це вже на старті – у матчі проти «Славена», який після цього за чотири своїх матчі набрав лише два очки. Однак той самий, «зайвий», матч за пару днів до майбутньої гри може серйозно допомогти команді Крзнара за умов грі на виїзді.

Орієнтовні склади

«Шериф»: Атанасіадіс – Жульєн, Дуланто, Арболеда, Крістіано – Тілль, Аддо – Траоре – Енріке, Бізяк, Коловос.

«Динамо» Загреб: Лівакович – Франіч, Теофіль-Катрен, Мубанж, Рістовскі – Якіч, Майер, Мишич – Оршич, Петкович, Іванушец.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що молдавському клубу необхідно чіплятися за успіх на своєму полі, але суперники люблять грати від оборони на виїзді, тому великої кількості голів чекати не варто. Нашою ставкою буде позиція – «Шериф» не програє і ТМ 3.5 із коефіцієнтом 2.70 за лінією Parimatch.

17 серпня, вівторок

«Шериф» – «Динамо» Загреб
Тирасполь. «Шериф». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa
Вылетит Шериф