Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 серпня 2021, 03:47
3868
11

РАФАЇЛОВ: «Шахтарю не вдалося повноцінно замінити Ракіцького і Ордеця»

Колишній гендиректор «Зорі» - про українські клуби в єврокубках

| Оновлено 17 серпня 2021, 03:47
3868
11
РАФАЇЛОВ: «Шахтарю не вдалося повноцінно замінити Ракіцького і Ордеця»
ФК Зоря. Сергій Рафаїлов

Колишній генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов поділився очікуваннями від вирішальних протистоянь луганського клубу і «Шахтаря» в кваліфікації Ліги Європи і Ліги чемпіонів відповідно:

«Ось і дочекалися вирішальної стадії ігор єврокубкових змагань, після яких будуть сформовані групи. Від України будуть дві команди: «Шахтар» і «Зоря». Чи є шанси на прохід? Напевно є. 50 на 50, але це занадто примітивний прогноз.

По грі – «Шахтар» в минулих матчах показав хорошу гру в атаці, правда при дуже слабкій реалізації, а ось в захисті великі проблеми. Досі так і не вдалося знайти повноцінні заміни Ракіцькому і Ордецю, а «Монако» – це не «Олександрія».

У «Зорі» теж проблеми. Це видно по іграх чемпіонату. А в країнах центральної Європи футбол зараз на підйомі. Раніше це була Голландія, потім Данія і Бельгія, зараз Швейцарія і Австрія. Буде непросто.

В цілому в країні потрібно змінювати ставлення до клубного футболу особливо з боку УАФ. Хоча їм це треба? До клубних фінансів не підступитися. Інша справа – збірна».

Нагадаємо, «Шахтар» в плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє з «Монако», а «Зоря» в Лізі Європи - з віденським «Рапідом».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vaso
Рафаилов; "Олександрия не Монако" но и Монако не Локомотив из Тбилиси, где грузины Ордеца возили как пацана,и видно мало того что Ракицкий в каждом из матчей в еврокубках привозил Зениту гол, для Рафаилова наверно нужно что бы Ярослав привозил по два. тогда может поймет. теперь я понял, почему Геллер его уволил...
Vytas Meskauskas
Они просто проходной двор, в Европе их обходили как турник под 5-6 мячей. В зените то же самое.
Robert Monroe
До речі, Ракицький гарно допомагає кацапському Зеніту займати останні місця у групі ЛЧ, а Ордець із московським Динамо минулого сезону вилетів з єврокубків від Динамо Батумі
Robert Monroe
Що воно меле? Ордець був дублером, а Ракицький у захисті завжди грав посередньо. Збірна цих втрат взагалі не помітила.
оксана микуленок
Ордець взагалі до складу Шахтаря не потрапляв ,рак вже їхав з "ярмаркі" .опудало-рафаілов видробляэ і опрадовує таких ,як і він сам. Незрозуміло ,что він з мордора гавкає Коли вже там -так і вболівай за місцевий мордор .Так ні! треба звідки голос подовати .Навіщо?
Alex Wel
3.14дар парашисть.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Слава Чебан
Ордец был игроком ротации, шо оно несёт