Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 серпня 2021, 13:51
1355
0

Ньюкасл – Вест Хем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 1-го туру Прем'єр-ліги Англії

| Оновлено 15 серпня 2021, 13:51
1355
0
Ньюкасл – Вест Хем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Ньюкасл» - «Вест Хем»:

«Всі любителі англійського футболу довго чекали початок нового сезону АПЛ, який стартував матчем «Брентфорд» - «Арсенал» (2:0). Нас цікавлять ігри команд, за які виступають наші збірники. Це «Ман Сіті» Олександра Зінченка і «Вест Хем» Андрія Ярмоленка.

І ось зустрінуться «Вест Хем» Девіда Мойеса і «Ньюкасл» Стіва Брюса. У минулому сезоні «Вест Хем» довгий час знаходився в числі лідерів. «Молотобойці» здорово грали! Вони домашня команда. «Вест Хем» зайняв друге місце після «Ман Сіті» за домашніми іграми і стали восьмими за гостьовими поєдинками. Але в підсумку «Вест Хем» фінішував шостим, і буде грати в Лізі Європи.

У міжсезоння з «Вест Хема» в «Лаціо» перейшов хороший бразилець Андерсон. Також команду покинув футболіст збірної Парагваю Вальбуена. Крім того, завершилася оренда у Лінгарда, який багато дав команді. Склад «Вест Хема» дуже зіграний і збалансований з дуже хорошими і якісними виконавцями. Упевнений, що у лондонців ще будуть придбання. У семи контрольних матчах «молотобійці» п'ять разів виграли і двічі зіграли внічию. 7-го серпня після Євро в старті «Вест Хема» вийшов наш Андрій Ярмоленко. Українець зіграв за «Вест Хем» проти «Аталанти» іншого нашого збірника Руслана Маліновського. «Вест Хем» виграв 2:0 і він повністю готовий до старту АПЛ.

«Ньюкасл» минулий сезон завершив на 12-му місці. Я у них ще не побачив змін у складі в бік посилення. У них інші турнірні завдання, але у «сорок» є характер і потенціал. У заключних дев'яти іграх минулого чемпіонату вони п'ять разів виграли, в тому числі у «Вест Хема» (3:2) і «Лестера» (4:2). А поступилися вони тільки «Ман Сіті» (3:4) і «Арсеналу» (0:2). Тільки «канонірам» у дев'яти матчах вони не забили. «Ньюкасл» дуже багато забиває. Це не дивно! Я проаналізував, чому. У «сорок» є кому забивати. Це француз Аллан Сен-Максімен, бразилець Жоелінтон і англієць Каллум Вілсон. За обох гравців «Ньюкасл» заплатив серйозні суми. Там багато й інших хороших гравців є.

Виділю досвідчених гравців, а саме словацького воротаря Мартіна Дубравку, аргентинського захисника Федеріко Фернандеса. А є ще ірландець Кларк і валлієць Дамметт. А ще є шотландець Рітчі! Також за «Ньюкасл» грає екс-футболіст збірної Англії Шелві. А ще є парагваєць Алмірон! Я хочу сказати, що у «Ньюкасла» дуже кваліфіковані футболісти з різних збірних. У «сорок» великий потенціал. Звичайно, «молотобійці» на папері майже за більшістю показників фаворити, але вони значно гірше грають у гостях. «Вест Хем» домашня команда і це старт АПЛ і «Ньюкасл» захоче його позитивно почати ще й на домашній арені.

Я не бачу переможця в цій парі. Мені більше бачиться нічийний результат, але обидві команди заб'ють. Гра буде цікава і безкомпромісна. Не пропустіть реально цікавий матч», - сказав Грозний.

Матч «Ньюкасл» - «Вест Хем» відбудеться 15-го серпня. Початок зустрічі о 16:00.
________________________________________________________________________________________________________

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Українець відзначився безглуздим автоголом у Лізі чемпіонів КОНКАКАФ
Футбол | 02 травня 2024, 05:45 1
ВІДЕО. Українець відзначився безглуздим автоголом у Лізі чемпіонів КОНКАКАФ

Євген Чеберко вийшов у стартовому складі Коламбус Крю на матч-відповідь з Монтерреєм

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.