Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1913
0

Барселона – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи є життя після Мессі?

Барселона – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 15 серпня, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч першого туру іспанської Ла Ліги з футболу, у якому зіграють «Барселона» і «Реал Сосьєдад». Стартовий свисток рефері Алехандро Хосе Ернандеса Ернандеса з Лас-Пальмаса прозвучить о 21:00 за київським часом.

Барселона

Щодо «блаугранас» багато говорили по ходу минулого сезону, ще більше почали говорити на завершення їх міжсезоння, і вже точно не менше розбиратимуть на молекули їх футбол на старті нового сезону. Усе просто – колектив Рональда Кумана пройшов через невдалий цикл, який для них завершився лише перемогою в Кубку Іспанії, а вже по завершенню футбольного року клуб позбувся своєї головної футбольної зірки в особі Ліонеля Мессі. Стало бути, настає найбільш відповідальний і важкий період у новітній історії «синьо-гранатових» – життя без аргентинського майстра м'яча.

Наскільки допоміг у фінансовому плані відхід найбільш високооплачуваного гравця команди, і наскільки важка ситуація у фінансовому плані у «Барселони» на поточний момент? Ці два питання турбують кожного «кулес», але частково відповідь на них ми отримали напередодні, коли лише ціною «суттєвого урізання зарплати» Жерара Піке вдалося добути необхідну частину вільних грошей для реєстрації відразу трьох гравців. До слова, кадрова криза на старті сезону для команди Кумана буде чи не головною проблемою.

Реал Сосьєдад

Іманоль Альгуасіль привів свою команду в минулому сезоні до першого трофею за довгі 34 роки, тому його були готові носити на руках і без підсумкового п'ятого рядка в турнірній таблиці. При цьому, "біло-блакитні" в одному з відразу двох фіналів Кубка Іспанії за один сезон зуміли перемогти в регіональному баскському дербі «Атлетик», що ще більше збільшило ціну цієї нагороди. До того ж, команда зуміла зберегти всіх своїх лідерів, та ще й підібрала Дієго Ріко з «Борнмуту» за смішні 500 тис. євро, а також розширила лавку за рахунок голкіпера Метью Райана.

Із атакою у колективу з «Сан-Себастьяна», безумовно, у минулому році було далеко не все в порядку, і біда полягає в тому, що в новому футбольному сезоні вони будуть змушені стартувати без шведського форварда Александера Ісака, який продовжує відновлюватися від травми коліна. Утім, інших серйозних прогалин у складі не спостерігається, тому «королівські» точно будуть готові дати бій іменитому супернику, що їм тричі не вдалося зробити під час минулого сезону.

Орієнтовні склади

«Барселона»: Нето – Альба, Ленгле, Піке, Дест – Педрі, Бускетс, Гаві – Грізманн, Депай, Брайтвейт.

«Реал Сосьєдад»: Ремір – Муньос, Елустондо, Ле Норман, Горосабель – Асьєр Ільярраменді, Гевара – Барренечеа, Сільва, Порту – Янузай.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Барселона» не має можливості починати новий сезон на своєму стадіоні будь-яким іншим способом, окрім як із власної перемоги, однак кадрові проблеми можуть позначитися на її обороні. Нашою ставкою буде позиція – «Барселона» переможе і ТБ 2.5 за коефіцієнт 2.33 за лінією Parimatch.

15 серпня, неділя

«Барселона» – «Реал Сосьєдад»
Барселона. «Камп Ноу». 21:00
Пряма ТВ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Алехандро Хосе Ернандес Ернандес (Лас-Пальмас, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.