Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 серпня 2021, 19:25
1380
0

Тоттенхем – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 1-го туру Прем'єр-ліги Англії

| Оновлено 15 серпня 2021, 19:25
1380
0
Тоттенхем – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Тоттенхем» - «Манчестер Сіті»:

«Надзвичайно цікаве протистояння на нас з вами чекає. Так, дійсно класний матч!

Якщо в двох словах, то «Ман Сіті» в міжсезоння покинули досить хороші знакові фігури. У «Барсу» пішли Серхіо Агуеро і Ерік Гарсія. Також Анхеліньо став повноцінним гравцем «Лейпцига». А прийшов в команду з «Астон Вілли» Джек Гріліш за 117 млн ​​євро. Воротар Скотт Карсон перейшов у «Сіті» вільним агентом.

Виграшу АПЛ для Гвардіоли виявилося дуже мало, оскільки команда, дійшовши до фіналу Ліги чемпіонів, поступилася «Челсі» (0:1). Поступилися «містяни» «аристократам» ще й у півфіналі Кубка Англії (0:1). Також «Ман Сіті» програв лондонцям в матчі АПЛ, але з рахунком 1:2. У всіх очних протистояннях перемогу здобували підопічні Томаса Тухеля, які днями також виграли Суперкубок УЄФА, перемігши «Вільярреал». З огляду на амбіції Пепа, він цього так не залишить і спробує кардинально змінити протистояння в свою сторону. Але зараз це буде значно складніше зробити. «Челсі» зміцнився топ-форвардом в особі Лукаку, який перейшов з «Інтера» за 115 млн євро.

Мені здається, «Ман Сіті», купивши Гріліша, не вирішила питання покупки топ-форварда світового рівня. «Містяни» за будь-яку ціну готові вирішити питання покупки Кейна з «Тоттенхема». «Шпори» сильно впираються, а можливо, хочуть заробити більше. Гвардіола не заспокоїться до тих пір, поки клуб не укладе контракт з лідером збірної Англії. Ми спостерігаємо ще той трилер!

У Пепа і його команди в 2021 році раптом виник комплекс фіналів. «Городяни» програли фінал Ліги чемпіонів, а зовсім недавно поступилися «Лестеру» в матчі за Суперкубок Англії. Напевно, одному з кращих тренерів сучасного футболу Гвардіолі доведеться внести ряд корективів у ведіння гри з урахуванням віянь сучасного футболу. На Євро-2020 було продемонстровано, що не можна порушувати ігровий баланс в сторону атаки, а організація командних дій без м'яча на оборону зараз вийшла на перший план, як і вміння захисників якісно оборонятися, а опорників повністю закривати центральні зони.

У «Тоттенхема» пройшла зміна рульового. Команду очолив Нуну Сантуш, який раніше тренував «Вулверхемптон». Лондонці посилилися аргентинським захисником Ромеро і італійським воротарем Голліні, які перейшли з «Аталанти» на правах оренди. Бельгієць Алдервейрелд за 13 млн євро перейшов в катарський «Аль-Духаіль». Аргентинський збірник Ламела пішов в «Севілью», а Роуз - у «Вотфорд». Також аргентинець Фойт проданий в «Вільярреал», Бейл повернувся в «Реал», а Вінісіус - в «Бенфіку». У зв'язку з бажанням перейти в «Ман Сіті» Кейн не брав участь в контрольних матчах. У «Тоттенхема» і без Кейна, до речі, сильна група атаки. Це кореєць Сон, Деле Аллі, нідерландець Бергвейн, бразилець Моура. Виділю футболістів інших ліній. Це датчанин Хейберг, французи Сіссоко і Льоріс, англієць Вінкс, аргентинець Ло Чельсо, колумбієць Санчес, іспанець Регеллон, івуарієць Ор’є. Дуже сильний підбір гравців. У тому сезоні ще за Моурінью у лондонців виникли проблеми з концентрацією при стандартах біля своїх воріт. Дуже багато помилявся Дайер, про що я говорив в минулому сезоні. Зараз ці помилки будуть нівельовані після приходу нового тренера. Лінії гратимуть нижче і компактніше, перешкоджаючи розрізним і проникаючим передачам.

Я не дивуюся ніяким змінам в тактиці команди Гвардіоли, адже Пеп - творчий експериментатор, йому нецікаво працювати за шаблоном. У Гвардіоли інший політ думок, тому він посилюється Грілішем і Марезом. Хоча йому потрібен гравець в опорну зону приблизно, як Канте. Також йому потрібен центрфорвард, наприклад, Кейн, Левандовськи або Холанд. Але він відповідає за результат і має право на прийняття рішень. На мій погляд, не прихід Гріліша за шалені гроші необхідний був «Сіті», а ударний центрфорвард Кейн, Левандовськи або Холанд. Також команді потрібен опорник світового рівня калібру Канте. Мені здається, саме ці позиції вимагають конкретного посилення. У «Сіті» і так шикарні футболісти групи атаки на флангах. Там навіть перебір. Це Стерлінг, Фоден, Марез, Торрес, Сільва. Куди ще більше? Я не бачу в цьому логіки.

Так, Гвардіола відповідає за результат, і він має право на прийняття рішень. Мені подобається стиль гри «Ман Сіті», але того «Ман Сіті» в кращому його прояві обов'язково з надійністю і балансом. Мені хочеться, щоб «містяни» успішно стартували в АПЛ після поразки в Суперкубку Англії», - сказав Грозний.

Матч «Тоттенхем» - «Ман Сіті» відбудеться 15-го серпня. Початок зустрічі о 18:30.

_______________________________________________________________________________________________________

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.