Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 серпня 2021, 16:09
2766
2

ПЕДРІНЬО: «Був момент, коли думав закінчити з футболом»

Новачок «Шахтаря» - про важкі моменти кар'єри

| Оновлено 15 серпня 2021, 16:09
2766
2
ПЕДРІНЬО: «Був момент, коли думав закінчити з футболом»
ФК Шахтар. Педріньо

Півзахисник донецького «Шахтаря» Педріньо згадав початок свого шляху в футболі:

- Ти виховувався в «Віторії», після чого 7 років грав в «Корінтіансі». Що для тебе означає цей клуб?
- Значить все, і «Віторія» також була дуже важлива для мене, тому що це дійсно був перший клуб, коли я поїхав з дому, це було складно - попрощатися, проводити досить довгий час без своєї сім'ї, тому для мене це було дійсно дуже боляче - покинути своїх батьків.

Я тоді сказав їм, що я повернуся, повернуся і дам вам кращі умови для життя. А потім з'явився «Корінтіанс» в моєму житті, який в принципі мені дав все те, чого я завжди хотів в житті. Людина, якою я є сьогодні - це завдяки «Корінтіансу», я дійсно там став професійним гравцем. Тому я зараз говорю, що дуже вдячний, це були найкращі 7 років в моєму житті, тому що там я дійсно навчився і зрозумів, що таке - грати в футбол. Я раніше думав, що грати в м'яч - це просто там штовхати м'яч туди-сюди, а ні, в тому клубі я дійсно став великим гравцем і сьогодні я підготовлений і можу сказати, що я виріс як футболіст.

- Педріньо, ти розповідав, що у тебе був складний період і ти навіть хотів закінчити з футболом. Хто тобі допоміг пережити цей час?
- Так, дійсно, мене відрахували з «Віторії», я перейшов в «Сан-Паулу», відрахували мене і звідти, і тоді я подумав, що напевно закінчу футбольне життя, все було дуже складно, але слава Богу, тоді мене оточували мої рідні - тато, мама, сестра, мій агент, вони мене підтримали, і мама, я пам'ятаю, мені тоді сказала: «Синку, це не тільки твоя мрія, це і наша мрія, тому будь ласка, не здавайся», і тоді я подумав: «я ніколи більше не здамся», я знаю що це не тільки для мене, це і для моєї сім'ї, тому я дуже вдячний всім-всім тим, які мене підтримали. Велике їм спасибі, правда.

- За «Бенфіку» ти відіграв 31 матч, як ти сам оцінюєш свій виступ в цій команді?
- Я завжди беру такі періоди... як певний урок, чесно кажучи так, це була 31 гра, але не варто забувати що я проводив неповні матчі, але я завжди намагаюся згадувати дуже позитивно, я дуже щасливий, що я грав за «Бенфіку», це велика команда, з чудовою структурою, але звичайно ж, з того моменту як я побув там і вже пішов, я можу їх тільки дякувати за все те, що вони мені дали, але все-таки я приїхав сюди для того, щоб пережити щось краще, щоб більше грати тут, мати більше ігрового часу і допомагати «Шахтарю» найкращим чином.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Серж пер
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил