Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 17 серпня 2021, 19:28
7268
7

Цинциннаті. Світоліна і Ястремська дізналися імена суперниць

Дві українки виступлять в основній сітці турніру

| Оновлено 17 серпня 2021, 19:28
7268
7
Цинциннаті. Світоліна і Ястремська дізналися імена суперниць
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

З 16 по 22 серпня в Цинциннаті, США пройде престижний хардовий турнір WTA 1000. У ньому візьмуть участь дві українки - Еліна Світоліна та Даяна Ястремська.

Світоліна отримала четвертий номер посіву і перший раунд пропускає. У другому колі українка зіграє з переможницею матчу Марія Саккарі - Анжелік Кербер.

Світоліна візьме участь в турнірі в Цинциннаті всьоме за кар'єру. Найкращий результат - півфінал 2015 року.

Ястремська в першому раунді зіграє з володаркою вайлд-кард Кеті Макнеллі. Для Ястремської це друга участь в турнірі в Цинциннаті - в 2019 році вона вилетіла в другому раунді.

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
У Даяни є шанс хоч один матч виграти. Макнеллі не дівчинка для биття, тому і це буде зробити непросто. А далі Крейчикова, де майже все зрозуміло.
Саккарі ж явно сильніша за Конту. Якщо знову нормально грати лише сет-півтора і сподіватися повторити олімпіадну перемогу, зрозуміло, чим то може закінчитися для Еліни. Тому заглядати далі немає особливого сенсу. От якщо Еліна, нарешті, зможе зібрати воєдино свою гру зі старту турніру, можна буде дивитися далі по сітці.
Алеша Марлатко
удачи и елине и дарье
Александр Ад
Если Даяна не выграет у Макнелли...очень трудно ей будет рассчитывать на что-то и на ЮС-опен.А от Элины можно ждать чего угодно,настолько нестабильно она играет.
Vlad Veniamin
Родителей Даяны не видно - наверное стала самостоятельной . Игра стала лучше , и результаты пошли "вверх " . Вот и тренера дурачка пригласила подстать себе , так - что все будет песни и клипы .
karina55
А ХТО сказав, що Даяна грає там вдруге. Це вже третій старт. Увжніше треба. В 2019 вилетіла від Кузнєцової, а у 2020 - в 1/8 від Осаки.