Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 серпня 2021, 19:58
4616
3

Інтер – Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на товариський поєдинок

| Оновлено 14 серпня 2021, 19:58
4616
3
Інтер – Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч «Інтер» Мілан – «Динамо» Київ:

«Це буде дуже цікавий матч. Готуючись до групового раунду Ліги чемпіонів, динамівці в рамках УПЛ здобули три перемоги над «Вересом» (4:0), «Зорею» (2:1) і «Минаєм» (2:0). Також між іграми УПЛ кияни проводять дуже серйозні спаринги. «Динамо» 4 серпня зіграло 1:1 з «Фенербахче», а 14 серпня український гранд зіграє з «Інтером». Так, в серпні кияни зіграють в інтенсивному графіку. У них вісім матчів вийде в серпні. Потім будуть поєдинки збірних. Ви запитаєте, навіщо потрібен такий щільний графік киянам? Я відповім! Щоб швидше набрати високі ігрові кондиції, підготуватися до матчів за збірну і поєдинків Ліги чемпіонів. Дуже правильний і мудрий підхід, на мій погляд. Давайте говорити об'єктивно: в матчах внутрішнього чемпіонату у наших лідерів «Динамо» і «Шахтаря» немає такого напруження та інтенсивності в порівнянні з тим, з чим вони стикаються в матчах єврокубків.

Особливу увагу вболівальники «Динамо» приділяють гравцям групи атаки. Але це фанати всіх команд такі. Якщо Кулач, Антюх і Шкурін відносно фанам знайомі, то 22-річний гравець збірної Венесуели, 189-сантиметровий форвард Ерік Рамірес для них є загадкою. Для нас для всіх він загадка. І для мене теж. Я теж не знав цього футболіста. До речі, Рамірес вийшов у старті матчу з «Минаєм» і на 45+1-й хвилині з пасу Саші Караваєва він відзначився своїм дебютним голом в УПЛ. Але я хочу відзначити всіх причетних до цього забитому м'яча. Після того, як м'яч вибив воротар, Віктор Циганков поборовся і виграв верхову боротьбу. Це дуже здорово! А Віталій Буяльський віддав першим дотиком ювелірний пас в крок на Караваєва. І Саша зіграв на команду, він не поскупився і віддав гольову передачу на Раміреса. З приводу Буяльського додам, що я не зрозумію жодного тренера, який прийме збірну України, якщо він не викличе Буяльського. Це буде некоректно. Я впевнений, що Віталік повинен викликатися завжди в збірну України.

І, думаю, що сьогоднішній «Інтер» представляє дуже великий інтерес. Команду покинув коваль чемпіонства Антоніо Конте. Чому він пішов? Йому хотілося зберегти лідерів, в першу чергу, а також може когось і придбати. У керівництва були інші плани і, напевно, вони не знайшли спільної мови. У підсумку на зміну Конте прийшов Сімоне Індзагі. Основні зміни «Інтера» в кадровому плані? Пішов з команди Ешлі Янг в «Астон Віллу», також Антоніо Кандрева пішов в «Сампдорію», Матео Політано перейшов у «Наполі». Також вони продали одного зі своїх лідерів Ашрафа Хакімі, який перейшов в «ПСЖ» за 60 млн євро. Крім того, пішов з «Інтера» Раджа Наїнгголан.

І переходить в «Челсі» за 115 млн євро Ромелу Лукаку! Фантастична сума! Відомо, що також можуть змінити клубну прописку Де Врей, Брозович, Перішич. «Інтер» вже заробив десь 200 млн євро на трансфери і це, звичайно, допоможе клубному бюджету. Це нормально! Також хочеться побажати здоров'я Крістіану Еріксену! Я його дуже поважаю і бажаю здоров'я цьому хлопцеві!

Сімоне Індзагі не очікував, що стільки футболістів підуть з «Інтера», зокрема Лукаку. Замість Хакімі «нерадзуррі» взяли з ПСВ Дюмфріса, який грає за збірну Нідерландів. Що стосується заміни Лукаку, то є інформація, що може Джеко замінити бельгійця. І Індзагі хоче, щоб Едін вже зіграв з «Динамо». Також «Інтер» взяв Хакана Чалханоглу з «Мілана». Це дуже високого рівня турецький футболіст, який в спарингу вже забив «Кротоне». Також «Інтер» розглядає Марсіаля і є розмови про те, щоб обміняти Алексіса Санчеса на Лоренцо Інсіньє. Але до конкретики поки що справа не дійшла.

На мій погляд, у «Інтера» в минулому сезоні було два рівноцінні склади. Це дозволяло Конте без проблем проводити ротацію складу в будь-якому матчі. «Інтер» в Серії А стартує 21 серпня матчем з «Дженоа». Потім вони будуть грати з «Вероною» і «Сампдорією». Перед початком чемпіонату «Інтеру» потрібен спаринг з топ-командою, чемпіоном своєї країни, учасником групового раунду Ліги чемпіонів київським «Динамо». Кияни саме такий суперник. Через активну критику міланського клубу з боку фанатів в зв'язку з трансферами, найімовірніше, матч пройде без глядачів. «Інтер» не хоче заворушень від уболівальників.

І все одно кадровий потенціал «Інтера» високий. Багато з тих, хто завоював Скудетто, залишилися в складі. Це футболісти, які виступають за свої збірні. Серед них є і чемпіони Європи в складі збірної Італії Ніколо Барелла і Алессандро Бастоні. «Інтер» – розумна і топова команда, яка буде основним фаворитом на чемпіонство в Серії А.
У всіх відношеннях це реально крутий і дуже корисний спаринг для «Інтера» і для «Динамо». Я вважаю, що всім нам є сенс подивитися цей контрольний поєдинок. Припускаю, що тренери постараються дати ігрову практику і навантаження основній обоймі в обох командах. І провідні гравці повинні зіграти не менше години. Динамівці знаходяться в хороших кондиціях і ігровому тонусі. Міланський клуб ще не грав офіційних матчів. Припускаю результативну нічию і цікаві тактичні рішення під час матчу з боку обох команд», – сказав Грозний.

Матч «Інтер» Мілан – «Динамо» Київ відбудеться 14 серпня. Початок зустрічі – о 19:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Динамо наздогнало Кривбас і вийшло на 2-гу позицію
Футбол | 15 квітня 2024, 07:05 21
Турнірна таблиця УПЛ. Динамо наздогнало Кривбас і вийшло на 2-гу позицію

Набравши 52 очки, в УПЛ продовжує лідирувати донецький «Шахтар»

Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 16 квітня 2024, 03:32 0
Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

Реал та ПСВ гарантували собі участь у головному клубному єврокубку наступного сезону

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил