Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 серпня 2021, 16:46
1735
3

Манчестер Юнайтед - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Червоні дияволи» починають новий сезон АПЛ

| Оновлено 14 серпня 2021, 16:46
1735
3
Манчестер Юнайтед - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Другий ігровий день нового сезону АПЛ відкриє, мабуть, найцікавіший матч суботи - «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд» прийме «Лідс». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за Києвом.

«Манчестер Юнайтед»

Минулий сезон для «Манчестер Юнайтед» вийшов досить солідним, але безтрофейним. У Лізі Європи команда в фіналі у драматичній серії пенальті програла «Вільярреалу», а в АПЛ фінішувала другою. При цьому ні про яку реальну боротьбу за чемпіонство не було й мови - від своїх сусідів з «Сіті» команда Оле Гуннара Сульшера відстала на цілих 12 балів.

Роботу «Червоних дияволів» на літньому трансферному ринку можна описати одним словом - точкова. Нікого з важливих гравців не втратили, але й придбань небагато. Групу атаки посилили зіркою «Боруссії» Дортмунд Джейдоном Санчо, а найближчим часом має бути підписаний і центральний захисник «Реала» Рафаель Варан. При чому, що не характерно для «Ман Юнайтед» останніх років, обидва були/будуть підписані за цілком розумні як для гравців такого рівня гроші.

Складно сказати, чи достатньо такого посилення буде для того, щоб нав'язати реальну боротьбу тому ж «Сіті», «Челсі» і «Ліверпулю» за чемпіонство. Але те, що за підсумками нинішнього трансферного вікна «Манчестер Юнайтед» стане сильнішим, ніж був - однозначно.

Ринок ринком, а свої претензії на титул команді Сульшера треба доводити на футбольному полі. Уже в першому турі на «Ман Юнайтед» чекає непросте випробування - «Лідс» Марсело Б'єлси.

«Лідс»

Минулий сезон був для «Лідса» знаменним - клуб повернувся в АПЛ після 16-річної паузи. І після повернення команда запам'яталася не тільки колоритом Марсело Б'єлси, але і дуже пристойною грою і реальною боротьбою за місце в єврокубках. Відразу пробитися в Європу не вдалося, проте дев'яте місце - найкращий результат новачка в АПЛ з часів «Іпсвіча» зразка 2001 року.

У новому сезоні перед «Лідсом» знову стоїть завдання потрапити в єврокубки, проте на трансферному ринку клуб поки що поводиться досить скромно. Нікого з лідерів не втратили, але й серйозних підписань всього два, і обидва на лівий фланг: у «Барселони» взяли захисника Хуніора Фірпо, а у «Манчестер Сіті» - вінгера Джека Харрісона.

Статистика зустрічей

За свою історію в АПЛ «Манчестер Юнайтед» і «Лідс» зустрічалися між собою 26 разів. Звісно, перевага на боці МЮ - 14 перемог проти 4. Ще 8 матчів завершилися внічию. Різниця голів також на користь «Червоних дияволів» - 41-19.

Прогноз на протистояння

Явним фаворитом майбутнього матчу є «Манчестер Юнайтед», до того ж на користь господарів буде фактор домашнього поля, який знову буде мати суттєву роль - на трибуни стадіонів АПЛ повертаються глядачі. Наш прогноз - перемога «Манчестер Юнайтед», коефіцієнт - 1,58.

14 серпня, субота

«Манчестер Юнайтед» – «Лідс»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 14:30
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports Україна +
Арбітр - Пол Тірні
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер
Футбол | 24 квітня 2024, 02:23 2
ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер

Матч АПЛ завершився розгромною перемогою Арсеналу з рахунком 5:0

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 40
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
newkyiv
Про 6:2 и 0:0 на выезде из прошлого сезона можно забыть. Павлины, они такие павлины. И можно ожидать что угодно. Как они в прошлом сезоне бескомпромиссно играли, болтались туда-сюда, но всё таки финишировали выше экватора.