Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 15 серпня 2021, 00:53
697
0

Боруссія Дортмунд - Айнтрахт. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

«Джмілям» важливо стартувати на своєму полі з перемоги

| Оновлено 15 серпня 2021, 00:53
697
0
Боруссія Дортмунд - Айнтрахт. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Твіттер Борусії Дортмунд / автор невідомий

У суботу, 14 серпня, у Дортмунді на арені «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч 1-го туру німецької Бундесліги, в якому місцева «Боруссія» прийме «Айнтрахт» з Франкфурта. Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:30 за Києвом.

«Боруссія» Дортмунд

 

У літнє міжсезоння «джмелів» очолив екс-наставник «Боруссії» з Менхенгладбаха Марко Розе. Він змінив на чолі колективу Едіна Терзіча, під керівництвом якого команда завершувала попередній сезон. Терзіч, у свою чергу, пропрацював з «Боруссією» з середини грудня минулого року, коли в клубі вказали на двері швейцарцю Люс’єну Фавру.

Попередню кампанію у Бундеслізі дортмундці завершили за Терзіча на третій позиції. Набравши 64 очки, вони розташувалися позаду чемпіона - «Баварії» (78 пунктів), та «РБ Лейпциг» (65 балів). До «биків» команда не добралася зовсім небагато, хоча і закрила чемпіонат серією з семи перемог.

На переможній хвилі «Боруссія» стартувала і у міжсезонні за Розе, обігравши у першому спарингу «Гісен» (2:0). Втім, потім послідували дві невдачі у матчах з «Бохумом» (1:3) та іспанським «Атлетіко» (0:2). А фінальна точка в товариських поєдинках вийшла у команди виграшною - «Болонья» була обіграна 3:0.

На почин нового національного сезону «джмелі» розім'ялися у 1/32 фіналу Кубка Німеччини, розбивши на виїзді скромний клуб «Веґен» - 3:0. Автором хет-трику став Ерлінг Холанд.

«Айнтрахт»

 

Команда Олівера Гласнера у новому сезоні не візьме участь у Лізі чемпіонів. Це для неї головний підсумок попереднього чемпіонату Німеччини, який вона завершила на п'ятій позиції, пропустивши вперед себе «Баварію», «РБ Лейпциг», «Боруссію» Дортмунд та «Вольфсбург». Фінішували «орли» з 60 очками у активі, тоді як у найближчого клубу з топ-4 - «вовків» - у підсумку виявився 61 пункт.

Можна сказати, фатальними для «Айнтрахта» стали дві поразки та нічия при одній перемозі у чотирьох останніх турах. Мабуть, для команди подвійно прикро, що у передостанньому турі вона програла «Шальке» (3:4), який за підсумками чемпіонату впевнено вилетів до дивізіону нижче.

У рамках підготовки до нового сезону айнтрахтці провели п'ять товариських матчів. У них вони здобули три перемоги при двох поразках. Почали «орли» з 1:3 у грі з «Веґеном», потім обіграли «Зандґаузен» (1:0) та «Гісен» (6:1), але поступилися французькому «Страсбуру» (2:3). Завершив «Айнтрахт» програму літніх спарингів перемогою 2:1 над «Сент-Етьєном» з Франції.

Новий сезон команда Гласнера відкрила на мінорній ноті, програвши у першому колі Кубка Німеччини «Манґейму» - 0:2 на виїзді.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Боруссія» Дортмунд у даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.42 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Боруссія» Дортмунд: Кобель - Пасслак, Емре Джан, Аканжі, Шульц, Ройс, Беллінгхем, Вітцель, Дахуд, Мален, Холанд.

«Айнтрахт»: Трапп - Тута, Хінтереггер, Н'Діка, Да Коста, Роде, Соу, Костіч, Юнес Амін, Камада, Борре.

14 серпня, субота

«Боруссія» Дортмунд - «Айнтрахт»
Дортмунд. Стадіон «Сігнал Ідуна Парк». 19:30
ТБ-трансляція - Setanta Sport +
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Покер Холанда. Ман Сіті познущався над Вулвз. Що потрібно для чемпіонства?
Футбол | 04 травня 2024, 21:59 4
Покер Холанда. Ман Сіті познущався над Вулвз. Що потрібно для чемпіонства?

«Містяни» розгромили «Вулверхемптон» з рахунком 5:1 у 36-му турі АПЛ 2023/24

«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію
Війна | 04 травня 2024, 15:42 23
«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.