Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

12.08.2021 20:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:2 0 : 1
Гент Проходить далі
Ліга конференцій
| Оновлено 14 серпня 2021, 11:53
1481
0

РФШ – Гент. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Доля тренера бельгійської команди висить на волосині

| Оновлено 14 серпня 2021, 11:53
1481
0
РФШ – Гент. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій
kaagent.be

У четвер, 12 серпня, у Ризі на стадіоні «Даугавас» відбудеться матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА з футболу, у якому зіграють латвійська РФШ і бельгійський «Гент». Стартовий свисток словенського рефері Раде Обреновича прозвучить о 20:00 за київським часом.

РФШ

Футбольний клуб зі столиці Латвії з незвичною назвою «Ризька футбольна школа» зумів домогтися дійсно видатного успіху під час першого протистояння між цими командами на «Геламко Арені», зігравши внічию з рахунком 2:2. Якби горезвісне «правило гостьового голу» до сих пір залишалося б актуальним під час турнірів під егідою УЄФА, то досягнення колективу австрійського фахівця Віктора Мороза було б ще істотнішим. А так, як і в більшості перших матчів серії на старті цього сезону, про минулу зустріч можна просто забути.

За вихідні РФШ зуміли зіграти матч 1/8 фіналу Кубка Латвії проти колективу, який ще важче знайти на футбольній карті Європи – «Сканстеса», обігравши в гостьових умовах суперників, які перебувають класом нижче, із рахунком 2:0. Непогана розминка перед повторною грою проти «Гента», тим паче, що таким чином команда Мороза продовжила свою серію з поєдинків із двома і більше забитими м'ячами до восьми поспіль.

Гент

Навіть незважаючи на результат першого поєдинку і просто жахливу форму команди Хейна Ванхазебрука на старті сезону, букмекери не бачать «Гент» ні в якому іншому статусі, окрім як явного фаворита пари. За великим рахунком, як би погано не виступали «буйволи» після трансферу Романа Яремчука, вони все одно повинні долати латвійського суперника, який, до того ж, не зможе задіяти рідний стадіон «Аркадія» в майбутній грі через невідповідність арени нормам УЄФА для проведення міжнародних матчів.

Проблема в тому, що впевненості в успіху колись найсильнішої команди своєї країни зараз абсолютно немає. «Гент» провалився в черговій грі національної першості минулого вік-енду, програвши в гостях «Остенде» (0:1), і з цим багажем повинен тепер вирушати до Латвії, де на них чекатиме суперник, який не знає поразок уже сім матчів поспіль. Передостання команда чемпіонату Бельгії, кандидат на припинення єврокубкової боротьби – Ванхазебрук знаходиться на межі звільнення, тому майбутня гра вирішить його долю.

Орієнтовні склади

РФШ: Черняускас – Пікк, Ліпушчек, Ягодінскіс, Савальніекс – Шимковіч, Струмія, Шаріч – Сантана, Лемаіч, Мічевскі.

«Гент»: Болат – Нгадеу-Нгаджи, Окума, Опері – Годо, Кумс, Оладойе, Кастро-Монтес – Юльсагер – Тіссудалі, Бруно.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що кризовий «Гент» повинен справлятися зі своїм завданням, але без проблем поїхати з Риги у нього не вийде. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють: Так з коефіцієнтом 2.05 за лінією Parimatch.

12 серпня, четвер

РФШ – «Гент»
Рига. «Даугавас». 20:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Раде Обренович (Словенія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.