Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

12.08.2021 19:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:0 0 : 1
Ракув Проходить далі
Ліга конференцій
| Оновлено 14 серпня 2021, 11:52
1491
0

Рубін – Ракув. Прогноз і анонс на матч Лиги конференцій

Перша дуель виявилася занадто рівною

| Оновлено 14 серпня 2021, 11:52
1491
0
Рубін – Ракув. Прогноз і анонс на матч Лиги конференцій
twitter.com/fcrk

У четвер, 12 серпня, у Казані на Казань Арені відбудеться матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА з футболу, у якому зіграють російський «Рубін» і польський «Ракув». Стартовий свисток угорського рефері Томаша Богнара пролунає о 19:00 за київським часом.

Рубін

Вочевидь, після досить успішного старту на внутрішній арені – три перемоги в трьох матчах – команда Леоніда Слуцького в першій грі проти другої команди Польщі, за підсумками минулого сезону, хотіла б побачити куди більш зручний результат перед домашньою частиною протистояння. У підсумку, за абсолютно рівною грою команди завершили польську частину дуелі з рахунком 0:0, тому ми можемо сміливо вважати, нібито цієї гри не було і зовсім. Добре це чи погано для російського колективу в контексті майбутньої гри на своєму полі – сказати складно. Що-що, а реформа зі скасування «правила виїзного голу» зробила саме другі матчі вже дуже непередбачуваними.

Проміжок між зустрічами казанці заповнили домашньою грою проти середняка стартового періоду РПЛ, грозненського «Ахмата», обігравши суперників у вольовому стилі (2:1), та ще й за їхньої безпосередньої «допомоги» у вигляді автоголу наприкінці матчу. Певно, що команда Слуцького має певні труднощі з фізичною формою в щільному графіку, але вже на першому кроці своєї кваліфікаційної сітки оступатися вже точно не має наміру.

Ракув

Що стосується колективу Марека Папшуна, то результат домашнього матчу на чужому стадіоні для польської сторони можна вважати і як невдачу, і як певного роду успіх. Ми говоримо про протистояння двох приблизно рівних команд, хоча і «Ракув» не має досить гучне ім'я або хоч якийсь досвід виступів на міжнародній арені. Ця команда повернулася до «еліти» футболу своєї країни лише за підсумками сезону-2018/19, а вже в цьому році встигла завоювати Суперкубок Польщі і вперше пробує себе в єврокубках – прогрес клубу в 100-річчя від дня його заснування вражає.

Польська Екстракляса також вже встигла розпочати свій розіграш, і після трьох зіграних матчів «Ракув» йде на четвертій позиції з шістьма набраними очками в активі. Остання перемога клубу з Ченстохови припала на минулі вихідні – у гостях була обіграна краківська «Вісла» з аналогічним «Рубіну» рахунком. Примітно, що в тому випадку також мав місце вольовий успіх: команда Папшуна пропустила першою, отримала вилучення для свого футболіста, але відігралася трохи більше, аніж за десять хвилин до фінального свистка. Як бачимо, і за цим показником майбутні суперники є рівними.

Орієнтовні склади

«Рубін»: Дюпін – Самошніков, Уремович, Бегич, В. Ігнатьєв – Хван, Евтіч, Кварацхелія – ​​Абільгор, І. Ігнатьєв, Хакшабанович.

«Ракув»: Ковачевич – Арсеніч, Невуліс, Тудор – Кун, Папаніколау, Полетанович, Вдовяк – Іві, Цебуля – Гутковскіс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у матчі-відповіді між рівними командами ми нарешті побачимо забиті м'ячі, причому прийти вони можуть із обох боків. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють: Так із коефіцієнтом 2.02 за лінією Parimatch.

12 серпня, четвер

«Рубін» – «Ракув»
Казань. Казань Арена. 19:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Томаш Богнар (Угорщина)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ювентус став першим фіналістом Кубка Італії, насилу пройшовши Лаціо
Футбол | 24 квітня 2024, 00:10 1
Ювентус став першим фіналістом Кубка Італії, насилу пройшовши Лаціо

Бьянкочелесті зуміли відіграти гандикап у два м'ячі, але все вирішив Мілік

Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини
Футбол | 23 квітня 2024, 19:32 12
Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини

Очікується, що проти «Реал Сосьєдад» зіграє Кепа Аррісабалага

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.