Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок УЄФА
| Оновлено 11 серпня 2021, 22:02
4074
0

Челсі – Вільярреал. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч Суперкубка УЄФА

| Оновлено 11 серпня 2021, 22:02
4074
0
Челсі – Вільярреал. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч Суперкубка УЄФА «Челсі» – «Вільярреал».

«Який цікавий і різноманітний цей футбольний рік! Цілий місяць ми жили Євро-2020, де чемпіонами стала збірна Італії. Також цього літа в Бразилії відбувся Копа Америка, на якому Ліонель Мессі вперше зі збірною Аргентини завоював золоті медалі і став кращим майже за всіма показниками на турнірі. І зараз Мессі переходить в ПСЖ. На Олімпіаді футбольний турнір виграла збірна Бразилії. А на Золотому Кубку КОНКАКАФ тріумфувала національна команда США. Дуже багато цікавого відбувається і на клубному рівні. Якщо вам це все нецікаво, тоді ви помилилися видом спорту. Але впевнений, що таких тут немає, і всі з задоволенням говорять про футбол, люблять футбол, дивляться цю гру.

І ось 11 серпня в Белфасті відбудеться матч за Суперкубок УЄФА, в якому зустрінуться переможець Ліги чемпіонів «Челсі» Томаса Тухеля і тріумфатор Ліги Європи «Вільярреал» Унаї Емері.

АПЛ стартує 14 серпня, і «Челсі» розпочне сезон грою з «Крістал Пелас». У міжсезоння Олів'є Жиру перейшов з «Челсі» в «Мілан». Також Томорі перейшов з «Челсі» в «Мілан» за 29 млн євро. Мозес на повноцінній основі перейшов в «Спартак», який заплатив лондонцям 5 млн євро. Повернувся в «Челсі» з оренди Бакайоко. У ПСВ перейшов Ван Гінкель. З «Астон Вілли» повернувся Барклі, а з «Фулхема» Лофтус-Чік. «Аристократи» напередодні Суперкубка відіграли три контрольні матчі. З «Борнмутом» і «Арсеналом» всі футболісти грали по тайму і виграли обидві зустрічі по 2:1. А днями «Челсі» зіграв 2:2 з «Тоттенхемом». «Шпорам» забивав Зіеш, який оформив дубль. У матчі з «Тоттенхемом» тільки Хадсон-Одоі, Пулішич, Канте і Бакайоко зіграли по тайму. А Зіеш, Хаверц, Зума, Алонсо, Рюдігер, Ковачич та Вернер зіграли більше години. Це говорить про те, що Тухель підводить до Суперкубку і до сезону своїх футболістів.

«Вільярреал» в тому сезоні став сьомим в Ла Лізі, але він буде грати в Лізі чемпіонів, так як «жовта субмарина» перемогла у фіналі Ліги Європи. Іспанці виграли той фінал в серії пенальті з рахунком 11:10! Це була якась фантастика! Унаї Емері є фахівцем за виграшами Ліги Європи, що він підтвердив і в минулому сезоні. Після перемоги в Лізі Європи «Вільярреал» зіграв шість контрольних матчів. Так, це спаринги, але все-таки – «жовта субмарина» тричі зіграла внічию і тричі програла, ні разу не перемігши. При цьому в 5 з 6 ігор іспанці пропускали не менше 2 м'ячів. Це говорить про проблеми в обороні. І це пов'язано не тільки з тимчасовою відсутністю Пау Торреса, який грав на Євро і на Олімпіаді. У спарингах «Вільярреал» поступився 2:3 «Валенсії» і «Лестеру». Також він поступився 1:2 «Марселю». У нічиї 2:2 «жовта субмарина» зіграла з «Ліоном» і «Лідсом», а в матчі з «Леванте» були зафіксовані нулі. Цікаво це!

Зрозуміло, що контрольні матчі і офіційні – це величезна різниця. «Вільярреал» може різко змінюватися в усьому. Характеру цій команді не позичати. Вони не були фаворитами Ліги Європи, але крок за кроком долали своїх суперників на шляху до заповітної мети. У них реально кубковий характер. «Вільярреал» – спринтери, а не стаєри, тому вони всього лише сьомі в Ла Лізі. Але «жовта сумбаріна» чітко і конкретно тактично готувалася до кожного суперника, пред'являючи свої козирі. 16-го серпня «Вільярреалу» стартувати в Ла Лізі матчем проти «Гранади». Змін у складі у них небагато. Пішов з команди колумбійський форвард Бакка, але вони викупили у «Тоттенхема» аргентинського збірника Фойта, а також купили у «Реймса» сенегальського нападника Діа.

Обидві команди дуже організовані, зі своїм стилем. «Челсі» дуже рідко пропускає голи. Обидві команди своєчасно перебудовуються і краще грають в швидку атаку проти якісного пресингу і колективного відбору м'яча. Мені здається, не буде відкритого футболу. Буде гра на результат. На мій погляд, фаворит – «Челсі», оскільки у них вищий клас гравців, а також краще і тонше поставлена командна гра. Давайте подивимося це шикарне видовище і отримаємо задоволення», – сказав Грозний.

Матч «Челсі» – «Вільярреал» відбудеться 11 серпня. Початок зустрічі – о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.