Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 10 серпня 2021, 23:25
6837
20

Монреаль. Ястремська не змогла дотиснути екс-третю ракетку світу

Даяна у трьох сетах програла Слоан Стівенс, маючи відмінні шанси на перемогу у фінальній партії

| Оновлено 10 серпня 2021, 23:25
6837
20
Монреаль. Ястремська не змогла дотиснути екс-третю ракетку світу
Getty Images / Global Images Ukraine. Даяна Ястремська

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№50 WTA) програла дебютний матч в рамках хардового турніру WTA 1000 в Монреалі.
 
У матчі першого кола одиночного розряду українка поступилася екс-третій ракетці світу Слоан Стівенс (№62 WTA).
 
Монреаль. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Слоан Стівенс (США) - 4:6, 6:1, 4:6

Матч пройшов так, як і очікувалося. Обидві тенісистки зараз знаходяться далеко не в найкращій своїй формі, тому не можуть стабільно показувати високий рівень тенісу. У першій партії Ястремська грала дуже нерівно, пристрілятися ніяк не виходило. Але навіть при цьому була конкурентна боротьба. На жаль, кінцівку партії Даяна провалила.


 
У другому сеті Ястремський вдалося зловити ритм і вона буквально винесла суперницю з корту. У Стівенс в цьому сеті шансів не було від слова зовсім, чомусь навіть з'явилася надія, що Даяна починає показувати той рівень, якого від неї всі чекають.


 
Початок третього сету був непоганим, американка вже майже змирилася з поразкою, але стабільності українці не вистачило. За рахунку 4:2 на свою користь Даяна на змогла реалізувати чотири прихованих сетбола, і це стало початком кінця. Чемпіонка US Open-2017 виграла чотири гейми поспіль, оформивши перемогу в матчі, в якому українка в сумі виграла на 5 очок більше. Прикра поразка в поєдинку, який можна і потрібно було вигравати.
 
Це була перша зустріч тенісисток.
 
У наступному раунді Стівенс зіграє проти лідера посіву Аріни Соболенко з Білорусі.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 6
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України
Футбол | 02 травня 2024, 14:36 19
Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sirjoga
Програла бо недостатньо потужно била по м’ячу, треба було ще сильніше лупити,щоб Стівен боялась, що її підстрелять. Подаруйте їй хтось ракетку з чавуну, щоб не гнулась.
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleks
Стивенс уже опустила руки, а Даяна взяла и сама вселила в нее уверенность. Ястремская в 18 лет играла гораздо лучше, чем сейчас.
Stanislav Matusevych
Немає слів. Точніше, є, але їх тут писати не можна. Роки йдуть, нічого не змінюється. І історія з допінгом ні до чого, адже минулий сезон закінчився зовсім жахливою серією. Жах.
axylinam
Три последних года коту под хвост,абсолютно никакого прогресса
Aleks
21 невынужденные ошибки за один сет, это что-то.
Alehandro
Бестолковщина. Переломить игру и уверенно вести дело к победе, при том, что уже и нервы сдавали у Стивенс... и так концовку засрать.
Владимир Белокриницкий
Думаю, Даяні слід зав'язувати зі спортом. Те, що в неї проблеми з психологією і вона здатна розвалитися по ходу матчу, коли матч відбувається не за її сценарієм - було видно ще під час її найкращих виступів, у 2018 - 19 році. Тоді здавалося, що це хвороба молодості - з часом це пройде..
Манера ігри Даяни... Огріхи у техніці, як наслідок недосконалої дитячої та юнацької підготовки? Є спортсменки зі схожим стилем гри, які досягли досить значних успіхів.
Здається, справа у іншому. Якщо у тебе немає досконалої техніки, видатних фізичних можливостей і психічної стійкості - це ще не вирок! Ти усе одно можеш досягти певних успіхів у цьому спорті. Але для цього потрібно віддавати усього себе тенісу! І такий рік у житті Даяни був - три роки тому. Зійшлися зірки, непоганий тренер, ентузіазм молодості і нелегка праця...
А тепер нема нічого. Не проглядається бажання працювати, гарної тренерської школи вже не видно. Відношення до тенісу... Я один звернув увагу, що Даяна-2021 (до речі, Даяна-2020 також), грає весь час якось поспіхом? Таке враження, наче їй весь час хочеться, щоб це все бистріше скінчилось? Власне, не особливо важливо ЯК, але щоб нарешті скінчилось! І тоді можливо буде зайнятися улюбленими справами. Зустрічатися з хлопцями, відпочивати, ходити на вечірки, записувати пісні...
Я б порадив Даяні, такій, яка вона зараз - сконцентруватися на кар'єрі співачки, бо нині вона грає набагато жахливіше, ніж співає. А співає вона дійсно жахливо...
Які шанси на повернення Даяни-пристойної тенісистки? Мабуть вже менше одного відсотка. Шанси стати зіркою тенісу? Були. Зараз, швидше, від'ємна величина...
Дуже і дуже шкода. Казка не відбулася. Ще одна Попелюшка, яка не стала принцесою, хоч шанси були досить непогані. Друга Попелюшка - це Даша Лопатецька, і вона ні в чому не винувата. Відсутність нормальної спортивної медицини - і травма, я так розумію, несумісна з великими спортивними результатами...
Ще залишається Марта Костюк, але і там є стільки "але", що впевненості немає ніякої ...
А так да, Україна регулярно народжуватиме тенісисток, які будуть потрапляти до першої сотні, інколи навіть півсотні. Феномен Світоліної, найшвидше, залишиться феноменом...
Vlad Veniamin
Виліт з першого кола - головне стабільність і у Даяночки це гарно виходить .
introvert

Прикольно спостерігати зі сторони, як плющить таких же бідолах, яким колись був сам)) Відчуваєш себе філософом 80-го левела))
Пані і панове, ваші очікування - це ваші проблеми. На що ви власне сподівалися? Чесне слово, ніби вперше за Ястремською спостерігаєте)) Та навіть якби в заключній партії було 5-1 і 40-0, шанси на перемогу були б не більше 50 %. Це ж Даяна!))
Дима Борщёв
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Ад
склалось враження.що спецом зліла,щоб спокійно граті пару з зачекавшійся Остапенко
igor shmuylo
Я улевляюсь виигривать в 3 сете и бездарно проиграть.
Sashamar
Панове, годі чекати від Даяни осудної гри щонайменше до ЮСО, а то й взагалі до наступного сезону. Це Стівенс просто не може повернутися на колишній рівень, тому й була видимість боротьби.
З іншого боку не сьогодні так завтра. Ні Слоан ні Даяна не в змозі боротися з сьогоднішньою Соболенко. А шкода.