Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 10 августа 2021, 23:25
6837
20

Монреаль. Ястремская не смогла дожать экс-третью ракетку мира

Даяна в трех сетах проиграла Слоан Стивенс, имея отличные шансы на победу в финальной партии

| Обновлено 10 августа 2021, 23:25
6837
20
Монреаль. Ястремская не смогла дожать экс-третью ракетку мира
Getty Images/Global Images Ukraine. Даяна Ястремская

Вторая ракетка Украины Даяна Ястремская (№50 WTA) проиграла дебютный матч в рамках хардового турнира WTA 1000 в Монреале.
 
В матче первого круга одиночного разряда украинка уступила экс-третьй ракетке мира Слоан Стивенс (№62 WTA).
 
Монреаль. Первый круг
Даяна Ястремская (Украина) – Слоан Стивенс (США) – 4:6, 6:1, 4:6

Матч прошел так, как и ожидалось. Обе теннисистки сейчас находятся далеко не в лучшей своей форме, поэтому не могут стабильно показывать высокий уровень тенниса. В первой партии Ястремская играла очень неровно, пристреляться никак не получалось. Но даже при этом была конкурентная борьба. К сожалению, концовку партии Даяна провалила.


 
Во втором сете Ястремской удалось поймать ритм и она буквально вынесла соперницу с корта. У Стивенс в этом сете шансов не было от слова совсем, почему-то даже появилась надежда, что Даяна начинает показывать тот уровень, которого от нее все ждут. 


 
Начало третьего сета было неплохим, американка уже почти смирилась с поражение, но стабильности украинке не хватило. При счете 4:2 в свою пользу Даяна на смогла реализовать четыре скрытых сетбола, и это стало началом конца. Чемпионка US Open-2017 выиграла четыре гейма подряд, оформив победу в матче, в котором украинка в сумме выиграла на 5 очков больше. Обидное поражение в поединке, который можно и нужно было выигрывать.
 
Это была первая встреча теннисисток.
 
В следующем раунде Стивенс сыграет против лидера посева Арины Соболенко из Беларуси.

Оцените материал
(15)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sirjoga
Програла бо недостатньо потужно била по м’ячу, треба було ще сильніше лупити,щоб Стівен боялась, що її підстрелять. Подаруйте їй хтось ракетку з чавуну, щоб не гнулась.
Vlad Ltava
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Aleks
Стивенс уже опустила руки, а Даяна взяла и сама вселила в нее уверенность. Ястремская в 18 лет играла гораздо лучше, чем сейчас.
Stanislav Matusevych
Немає слів. Точніше, є, але їх тут писати не можна. Роки йдуть, нічого не змінюється. І історія з допінгом ні до чого, адже минулий сезон закінчився зовсім жахливою серією. Жах.
axylinam
Три последних года коту под хвост,абсолютно никакого прогресса
Aleks
21 невынужденные ошибки за один сет, это что-то.
Alehandro
Бестолковщина. Переломить игру и уверенно вести дело к победе, при том, что уже и нервы сдавали у Стивенс... и так концовку засрать.
Владимир Белокриницкий
Думаю, Даяні слід зав'язувати зі спортом. Те, що в неї проблеми з психологією і вона здатна розвалитися по ходу матчу, коли матч відбувається не за її сценарієм - було видно ще під час її найкращих виступів, у 2018 - 19 році. Тоді здавалося, що це хвороба молодості - з часом це пройде..
Манера ігри Даяни... Огріхи у техніці, як наслідок недосконалої дитячої та юнацької підготовки? Є спортсменки зі схожим стилем гри, які досягли досить значних успіхів.
Здається, справа у іншому. Якщо у тебе немає досконалої техніки, видатних фізичних можливостей і психічної стійкості - це ще не вирок! Ти усе одно можеш досягти певних успіхів у цьому спорті. Але для цього потрібно віддавати усього себе тенісу! І такий рік у житті Даяни був - три роки тому. Зійшлися зірки, непоганий тренер, ентузіазм молодості і нелегка праця...
А тепер нема нічого. Не проглядається бажання працювати, гарної тренерської школи вже не видно. Відношення до тенісу... Я один звернув увагу, що Даяна-2021 (до речі, Даяна-2020 також), грає весь час якось поспіхом? Таке враження, наче їй весь час хочеться, щоб це все бистріше скінчилось? Власне, не особливо важливо ЯК, але щоб нарешті скінчилось! І тоді можливо буде зайнятися улюбленими справами. Зустрічатися з хлопцями, відпочивати, ходити на вечірки, записувати пісні...
Я б порадив Даяні, такій, яка вона зараз - сконцентруватися на кар'єрі співачки, бо нині вона грає набагато жахливіше, ніж співає. А співає вона дійсно жахливо...
Які шанси на повернення Даяни-пристойної тенісистки? Мабуть вже менше одного відсотка. Шанси стати зіркою тенісу? Були. Зараз, швидше, від'ємна величина...
Дуже і дуже шкода. Казка не відбулася. Ще одна Попелюшка, яка не стала принцесою, хоч шанси були досить непогані. Друга Попелюшка - це Даша Лопатецька, і вона ні в чому не винувата. Відсутність нормальної спортивної медицини - і травма, я так розумію, несумісна з великими спортивними результатами...
Ще залишається Марта Костюк, але і там є стільки "але", що впевненості немає ніякої ...
А так да, Україна регулярно народжуватиме тенісисток, які будуть потрапляти до першої сотні, інколи навіть півсотні. Феномен Світоліної, найшвидше, залишиться феноменом...
Vlad Veniamin
Виліт з першого кола - головне стабільність і у Даяночки це гарно виходить .
introvert

Прикольно спостерігати зі сторони, як плющить таких же бідолах, яким колись був сам)) Відчуваєш себе філософом 80-го левела))
Пані і панове, ваші очікування - це ваші проблеми. На що ви власне сподівалися? Чесне слово, ніби вперше за Ястремською спостерігаєте)) Та навіть якби в заключній партії було 5-1 і 40-0, шанси на перемогу були б не більше 50 %. Це ж Даяна!))
Дима Борщёв
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Александр Ад
склалось враження.що спецом зліла,щоб спокійно граті пару з зачекавшійся Остапенко
igor shmuylo
Я улевляюсь виигривать в 3 сете и бездарно проиграть.
Sashamar
Панове, годі чекати від Даяни осудної гри щонайменше до ЮСО, а то й взагалі до наступного сезону. Це Стівенс просто не може повернутися на колишній рівень, тому й була видимість боротьби.
З іншого боку не сьогодні так завтра. Ні Слоан ні Даяна не в змозі боротися з сьогоднішньою Соболенко. А шкода.