Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 10 серпня 2021, 21:46
32659
86

Жан БЕЛЕНЮК: «Я проти цькування Магучіх»

Олімпійський чемпіон Токіо виступив на захист стрибунки

| Оновлено 10 серпня 2021, 21:46
32659
86
Жан БЕЛЕНЮК: «Я проти цькування Магучіх»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ярослава Магучіх

Олімпійський чемпіон Токіо-2020 з греко-римської боротьби Жан Беленюк поділився своєю думкою з приводу критики на адресу Ярослави Магучіх через її фотографії з росіянкою Марією Ласіцкене:

«По-перше, ні на секунду не сумніваюся, що Ярослава Магучіх є патріотом України і вона реально герой, тому що боролася за таку медаль.

З приводу цькування дитини, якій 19 років, я проти цього. Вважаю, що представники нашої делегації заздалегідь повинні були вести певні роз'яснювальні заходи з приводу того, як ті чи інші дії можуть вплинути в інформаційному просторі на наших спортсменів, я думаю, що проблема в цьому полягає.

Я впевнений на 100%, що Ярослава це зробила в момент, коли ти стаєш олімпійським призером, ти знаходишся в стані ейфорії, вона щиро обняла свою конкурентку, з якою вони змагалися».

Оцініть матеріал
(464)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 86
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Федераціям,спорткерівництву давно вже треба виробити прийнятну модель поведінки наших спортовців у змаганнях з участю росіян поки вони окуповують частину України.
andreypoltava234
тому й московія проводить успішну війну проти України...бо значна частина еліт в Україні є колаборантською....в Польщі за подібні речі суспільство реагувало б одностайно і жорстко....ПС: кремль на то дивиться і розуміє, що можна рухатися далі...
Artem79
Согласен на 100% - гнобить это перебор,просто высказать аргументированное мнение, почему так нельзя делать вполне достаточно,надеюсь она не глупая и всё поймет.
Український Крим
Як можна назвати офіцера ЗСУ Магучіх " вона ще дитина"? Тут потрібно визначитись, вона офіцер чи дитина! як в тому анекдоті " Вы, батенька, либо крест снимите, либо трусы наденьте"
firstromario
Ну це більш менш нормальна відповідь. Правда було б добре як би Магучих сама це пояснила. Але це не міняє того що Горуна баран. Той йолоп мав час подумати.
Kapitan Vrungel
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
А так зневажливо козломорді ставляться до українських спортсменів:
Кремлевская пропагандистка Ольга Скабеева заявила, что украинскому чемпиону Олимпийских Игр в Токио Жану Беленюку небезопасно возвращаться в Киев.
По словам Скабеевой причиной стал победный танец Беленюка после финальной схватки.
"Знатоки народных танцев подозревают, что Беленюк дал не традиционного украинского гопака, а пустился в мос-кальскую присядку. На родине могут возникнуть вопросики... В Киев Беленюку возвращаться небезопасно", - заявила пропагандистка.
Alehandro
Может щимить и не надо, но спускать с рук нельзя. видел сегодня пост с упомянутой фоткой у спорт-экспресса и в подписи два флага и смайлик рукопожатия. типа ну, вот же адиннарот, мир, дружба, жвачка... а у нас каструлеголовые продолжают петь мантры про "спорт вне политики"
Сергей Иванамофф
Такие у нас "патриоты", что не гнушаются ехать в страну, убивающую твоих граждан.
Стремление денег и славы превыше самосознания. Убей сосед твою мать, ты бы с ним радостно обнимался бы тоже, да, Беленюк, по случаю какой то свой очередной победы?! Ты настолько туп, что тебе нужны подобные примеры ассоциации?!
Олег Бугаец
і Беленюк виступив! молодець!
DiBS
Хтось бачив російський прапор на фото? Ласецкене - легенда стрибків у висоту, кумір багатьох спортсменів, бути поруч на подіумі - це мрія малих стрибунь. Зрівнювати її дії с "лизанням на кожном куті з оккупантами" це крайней міри дібілізм.
Standard
Ярославу ніхто не цькує. Зробили обережно зауваження, так вата вой підняла і істерику.
Цькують на Росії і в Білорусії. Там за косий погляд можна невдало чайку сьорбнути.
KIEWADIM
А почему цькувальники молчат про Пороха, который мило с путиным беседовал и улыбался в трубку на все 32 , когда наших ребят десятками в день убивали в 14м? "Думай" - писали они в Фейсбуке. Ага... А чего молчим, про то, как Зеля сорвал операцию по вагнеровцам.?? Или это не сдача наших интересов?? Память коротка ребята,...зато как на девочку наехать, за то , что она обнялась со спортсменкой из россии, так все херои!
Vbolivalnyk-Peter
Цей просто депутат ВР і замість нього думки політ-технологи пишуть, а то би було як і у випадку з Горуною!!!
andreypoltava234
то гібридна позиція ..19 років - то участь у виборах....і публічні особи-спортсмени - то приклад для молоді..якщо сказати - що "дєвочка просто ошиблась"...то молодь зробить відповідні висновки.....а недопрацювання держави - то проблема. Але й аргумент для місцевих колаборантів..
tima fialko
Не цькування,а критика,бо заслужила.
Владимир Копяк
Я так понимаю, что для того, чтобы люди, которые защищают эту спортсменку от нападок радикалов и бандеровцев, начали понимать эту ситуацию, в семью должны приходить похоронки с Востока Украины, чтобы они на своей шкуре узнали, что такое хоронить сына,мужа,отца,маму или сестру. Таким как Беленюк НИКОГДА не понять горе людей,потерявших своих самых родных и близких на этой не объявленной войне... Несчастье Украины в том, что большинство ее граждан зомбированы нашими "братьями" о том, что без расеи мы НИКТО....У меня тоже много знакомых, которые ждут,когда же в Одессе появятся "зеленые человечки" и принесут в мой город все прелести "русского мира", увы...
Александр Шевченко
Все правильно, Магучих простить и не травить. А со спортсменами нужно работать, они как мы видим немного того, кроме спорта в жизни ничего не видят, у них свой мир.
Иван Верещагин
Наверное трудно понять некоторым, что такое эмоции победы в спорте... и радостные объятия с главным соперником...
Stran
Мы не победим. Нас так просто стравить... Кинули кость , и мы готовы своих рвать. Уверен многие тут готовы их убить.
Не будет толку. Аминь.