Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Монако
10.08.2021 21:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 3 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 серпня 2021, 20:56
2369
0

Монако - Спарта. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Визначається потенційний суперник «Шахтаря»

| Оновлено 10 серпня 2021, 20:56
2369
0
Монако - Спарта. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
twitter.com/AS_Monaco

У вівторок «Монако» і «Спарта» проведуть матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. В Україні за цим поєдинком стежитимуть з підвищеним інтересом: у цьому протистоянні буде визначатися потенційний суперник «Шахтаря» по раунду плей-оф кваліфікації - якщо, звичайно, самі «гірники» пройдуть бельгійський «Генк».

«Монако»

Фаворитом у цій парі, безсумнівно, є «Монако». Перший матч в Празі підопічні Ніко Ковача виграли з рахунком 2:0 - голами відзначилися Орельєн Тчуамені та Кевін Фолланд. Навіть без правила виїзного гола перемога 2:0 в гостях - дуже серйозна заявка на прохід в наступну стадію. Між двома матчами зі «Спартою» «Монако» також стартував у новому сезоні Ліги 1. І старт вийшов невдалим - підопічні Ковача не зуміли обіграти «Нант» (нічия 1:1).

У минулому сезоні «Монако» завоював бронзу чемпіонату Франції. Однак після цього влітку без кадрових втрат не обійшлося: були продані флангові захисники Бенджамін Хенріхс і Фоде Балло-Туре.

Посилення у «Монако» цього літа були в основному в лінію півзахисту й атаки. Буквально на днях був підписаний за 17 мільйонів євро лідер «АЗ Алкмаар» Мірон Боаду. Також за 11 мільйонів куплений півзахисник «Ліона» Жан Лукас, а у «Баварії» в оренду взятий голкіпер Александер Нюбель. В цілому варто сказати, що до цього моменту за літо «Монако» кадрово став сильнішим, ніж в минулому сезоні.

«Спарта»

А ось перед «Спартою» стоїть непросте завдання в гостях відіграти дефіцит у два голи. Сезон для підопічних Павла Врби почався ще 20 липня з другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів: в дуже непростому протистоянні за сумою двох матчів був пройдений віденський «Рапід» - 1:2, 2:0.

Після першого матчу з «Рапідом» «Спарта» стартувала і в чемпіонаті Чехії. До даного моменту там зіграно вже три тури: «Спарта» поки що йде без втрат. Мотивація у підопічних Врби максимальна - повернути клубу чемпіонський титул вперше після 2014 року.

Сумарно у «Спарти» в нинішньому сезоні зіграно вже 6 офіційних матчів. У плані ігрового тонусу чеська команда точно має перевагу, але ну дуже сильно поступається «Монако» за класом та підбором гравців, що і втілилося в результат першого матчу.

Прогноз на протистояння

«Монако» по праву вважається явним фаворитом і всього протистояння, і окремо взятого матчу-відповіді. Наш прогноз - перемога господарів, коефіцієнт - 1,39.

10 серпня, вівторок

«Монако» – «Спарта» Прага
Монако. Стадіон Луї II. 21:00
Пряма ТБ-трансляція – Спорт 2
Арбітр - Даніеле Орсато (Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.