Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 серпня 2021, 01:15
5002
2

Parimatch анонсує масштабне партнерство з ФК Челсі

Контракт розрахований на три роки

| Оновлено 11 серпня 2021, 01:15
5002
2
Parimatch анонсує масштабне партнерство з ФК Челсі

Футбольний клуб "Челсі", переможець Ліги Чемпіонів 2020/21, підписав трирічний контракт з міжнародною технологічною та беттінговою компанією.

6 серпня 2021 - Parimatch Tech, міжнародна продуктова компанія, що просуває бренд Parimatch на глобальному рівні та розвиває технологічні та маркетингові рішення в індустрії беттінгу і розваг, підписала партнерську угоду з одним із найвідоміших світових футбольних клубів, лондонським "Челсі". Найтитулованіший футбольний клуб Англії в сучасній історії стане партнером Parimatch на наступні три сезони.

Parimatch буде використовувати сміливий і амбітний бренд Chelsea, а також широкий спектр цифрових, соціальних і логістичних ресурсів клубу для створення спільних брендингових можливостей.

"Унікальний стиль і харизма "Челсі" ідеально резонують із пристрастю Parimatch до спорту й амбіціями компанії. Стати офіційним партнером чемпіонів Європи 2020/21 - це щось дуже відповідальне і захоплююче. На щастя, Parimatch - це бренд, готовий підкорювати нові висоти, і ми приємно схвильовані тим, які результати принесуть нам майбутні три роки партнерства! Наші два бренди звикли до стильних перемог і завжди прагнуть до успіху, і ми впевнені, що це партнерство принесе удачу, незліченні перемоги та азарт від гри нашій компанії, клубу і, звичайно, мільйонам футбольних фанатів з усього світу ", - говорить Роман Сиротян, со-СЕО Parimatch Tech.

"І "Челсі", і Parimatch прагнуть до величі. Ми сміливі, готові до інновацій і, найголовніше, ми обидва народжені, щоб перемагати. Минулий рік був надзвичайно успішним для Parimatch - вони розширилися і відкрили нові ринки, а також запустили кілька проектів, які докорінно змінили правила гри. "Челсі" також показав свою майстерність, вдруге в історії клубу став чемпіоном Європи! Ми пишаємося цим партнерством і раді можливостям, які воно відкриває", - говорить Гай Лоуренс, генеральний директор ФК "Челсі".

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал Мадрид – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 04 травня 2024, 16:08 0
Реал Мадрид – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 4 травня о 17:15 за Києвом

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Весь інтернет завалений рекламою. Спонсорують команди, цілі ліги. Це ж скільки людей програють гроші на ставках? Просто не уявляю, на що вони сподіваються? Це треба вкалувати на роботі, щоб потім занести і практично подарувати гроші букмекерам?
Олег Болотин
Ничего себе. Представляю сколько в БК Париматч денег крутится. Кто делат у них ставки, могу поделиться полезной инфой, можно пополнить Париматч с Водафона даже причем без комиссии через Global электронный кошелек.