Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

10.08.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:2 1 : 2
Мальме Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 серпня 2021, 21:51
2544
0

Глазго Рейнджерс - Мальме. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Очікується цікаве протистояння

| Оновлено 10 серпня 2021, 21:51
2544
0
Глазго Рейнджерс - Мальме. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com/malmo_ff

У вівторок, 10-го серпня, на стадіоні «Айброкс» в Глазго (Шотландія) відбудеться матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між місцевим «Рейджерс» і шведським «Мальме». Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом. Головним арбітром зустрічі буде Славко Вінчіч зі Словенії.

Перший матч команд, який відбувся минулого тижня в Мальме, вийшов рівним, з невеликою територіальною перевагою команди з Шотландії, але завершився перемогою шведського колективу з рахунком 2:1. На голи Рієкса і Бірманчевіча гості змогли відповісти лише одним влучним ударом у виконанні Девіса. Тепер «Рейнджерс» потрібно неодмінно вигравати, щоб розраховувати на вихід в наступний раунд кваліфікації, де переможець цього протистояння битиметься з сильнішім в парі «Олімпіакос» (Греція) - «Лудогорец» (Болгарія).

«Глазго Рейнджерс»

 

На груповій стадії Ліги чемпіонів «Рейнджерс» не було з сезону 2010/11 років. Вже більше десяти років «світло-синіх» не було в найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу. Чемпіони Шотландії хочуть це виправити. У нинішньому розіграші найсильнішого єврокубка підопічні Стівена Джеррарда стартували якраз матчем проти «Мальме». Стартували з поразки і ускладнили собі завдання виходу в «групу». Але, безумовно, все вирішиться в матчі-відповіді, де Глазго буде фаворитом.

«Рейджерс» вже провів два матчі нового сезону чемпіонату країни. Спочатку «плюшеві ведмедики» вдома розгромили «Лівінгстон», а на вихідних на виїзді несподівано поступилися «Данді Юнайтед». Правда, в цьому матчі Стівен Джеррард провів ротацію складу. У чемпіонаті ще буде багато часу все надолужити, а ось в Лізі чемпіонів потрібно перемагати тут і зараз.

«Мальме»

 

Команда з Мальме, на відміну від «Рейнджерс», вже пройшла дві стадії кваліфікації. Спочатку шведський колектив за сумою двох зустрічей виявився сильнішим за латвійську «Ригу», перемігши вдома і зігравши внічию на виїзді, а потім з такими ж результатами зломив опір фінського ХІКа. Перед чемпіонами Швеції також стоїть завдання виходу в групову стадію Ліги чемпіонів. «Небесно-блакитні» повинні вичавити з себе максимум, оскільки вони точно не будуть фаворитами на вихід в «групу».

Підопічні Йон-Даль Томассона після 14 турів чемпіонату Швеції ділять перше місце турнірної таблиці з «Юргорденом». У обох команд по 30 очок. У місцевій першості вся боротьба тільки починається. На вихідних «Мальме» в гостях не впоралося з «Хальмстадом».

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою три матчі. Двічі перемогу святкувала команда з Мальме і один раз опоненти зіграли внічию.

Орієнтовні склади

«Рейнджерс»: Макгрегор, Баришич, Голдсон, Еландер, Таверньєр, Ерфілд, Лундстрьом, Девіс, Кент, Райт, Іттен.

«Мальме»: Далін, Левицькі, Ахмедходжіч, Білле, Мойсандер, Бірманчевіч, Бонке, Крістіансен, Рієкс, Чолак, Бергет.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів поля. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.60 по лінії Parimatch.

10 серпня, вівторок

«Глазго Рейнджерс» – «Мальме» (перший матч - 1:2)
Рейнджерс. Стадіон «Айброкс». 22:00
ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.