Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 09 серпня 2021, 00:05
115776
15

РІЗАТДІНОВА: «Після мого поста фанати команди ROC влаштували м'ясорубку»

Спірна ситуація склалася на Олімпійських іграх у художній гімнастиці

| Оновлено 09 серпня 2021, 00:05
115776
15
РІЗАТДІНОВА: «Після мого поста фанати команди ROC влаштували м'ясорубку»
Getty Images/Global Images Ukraine

Українська гімнастка Ганна Різатдінова, бронзовий призер Ріо-2016, опублікувала другий пост з приводу ситуації, яка склалася на Олімпійських іграх 2020 у художній гімнастиці:

«До цих пір любителі художньої гімнастики не розуміють, чому гімнастка з Ізраїлю Ліной Ашрам з втратою предмета стала Олімпійською чемпіонкою, а представниця ROC Діна Аверіна без явних помилок не змогла її випередити.

У Інстаграм під моїм останнім постом я висловила свою думку з приводу об'єктивного суддівства (мабуть, вперше за довгий час), після чого почалася справжня м'ясорубка. Її створюють фанати команди ROC, і зрозуміло чому. Вперше за останній час піднявся не російський прапор над золотом Олімпіади!

Щоб уникнути образ і принижень, пропоную вам прослухати коментар фахівця, а саме судді міжнародної категорії Лідії Виноградної».

Ганна РІЗАТДІНОВА: «Гімнастка з ОКР опинилася в моїй ситуації»

Оцініть матеріал
(485)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktorious
Хорошо, что есть разбор не с российской стороны.
Но вот оправдываться перед россиянами бессмысленно - у них всегда будет виноват кто-то другой и они всегда будут пиздеть, что "засудили, блаблабла".
Пример - сама Виннер, которая уже в интервью раздает, что за падение ленты израильтянке минимум полтора балла должны были снять, хотя она сама же участвовала в разработке новых правил, по которым снятие 0.7, что и было в данном случае.
alekos59
Не переживай! Это политика маскавии, мышебратьев адин нарот. Просто поменьше надо обнимашек целовашек с орчихами и не сливать матчи за 60 мин как Киченки кудерметкам в знак дружбы Борзова и тарпищева.
Михаил Степанов
не обращай внимания на козломордых!
Александр Ад
а скількі раз українців засуждувалі необєктівним суддівством в худ.гімнастіці,і до сіх пір засуджувають в артплаванні.А в рінгу ще і Хіжняка засуділіДо речі.згадав,що в Сіднее Кабаева,загубіла мяч,но судді типа не побачилі,і далі ій перше місце
alekos59
Даже машку за ляшку из мида привлекли, уррроды!
Александр Шевченко
Подумаешь, одна еврейка Ашрам обошла других евреек Авериных, так руцкие свиносы устроили понос на странице у татарки)
Саша Зардунов
"Русские считают себя избранным народом. Образованию такого взгляда неизбежно способствовало татарское порабощение. Долгое унижение под властью чужестранцев выражается теперь высокомерием и унижением других. Освобожденный раб способнее всего отличается надменностью,- Н.Костомаров "Две народности."
dadaali177188
а зачем она перед орками оправдывается?
Ангелина Ахметова
Люди в основному не вміють думати чи аналізувати, їм по телевізору скажуть що це русофоби засудили московитів які 'ісконно' перемагали в цій дисципліні, і їм буде не важливо що там було, які там рухи чи бали за який рух дають. По телевізору сказали як було, а телевізор ніколи не бреше. Все інше не важливо.
буцайт
Вот если бы тут не напечатали, то я бы и знать не знал про это. Так же, как и про чьи то фото Магучих с кем то.
Владимир Коновалец
Одного не розумію - чому вс імовчать про те, що замість тренера нашої гімнастки,на ОІ поїхала донька головного тренера нашої збірної Блохіної - Ірина Блохіна? За які такі заслуги? Та ще й лізе до телекамер разом зі спортсменкою? Гидота...