Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 08 серпня 2021, 20:24
19012
13

Ганна РІЗАТДІНОВА: «Гімнастка з ОКР опинилася в моїй ситуації»

Ганна пояснила, чому спортсменка з команди ОКР не отримала золоту медаль в Токіо

| Оновлено 08 серпня 2021, 20:24
19012
13
Ганна РІЗАТДІНОВА: «Гімнастка з ОКР опинилася в моїй ситуації»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліной Ашрам

Українська гімнастка, призерка Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Ганна Різатдінова прокоментувала результати багатоборства в художній гімнастиці на Олімпіаді в Токіо, де вперше з 1996 року виграла не російська спортсменка.
 
«Ось і підійшов до кінця фінал ОІ з художньої гімнастики. Перш за все я хочу привітати всіх учасниць, особливо наших дівчат, з прекрасним виступом і гідним завершенням довгого і складного шляху. Ми знаємо, що головні перемоги попереду.
 
А тепер, як призер олімпійських ігор, хочу пояснити своє бачення подій у фіналі, а саме історичної перемоги Ізраїлю. Дійсно, всі медалістки йшли дуже щільно, як за якістю і складністю виступів, так і за отриманими оцінками.
 
У багатьох, хто не знайомий з системою оцінювання в нашому виді спорту, може з'явиться логічне запитання - чому спортсменка, яка втратила предмет, завоювала золоту медаль. Зараз всі шоковані - як гімнастка з втратою може стояти на п'єдесталі, тим більше на першому місці? У мене було таке ж запитання в Ріо, «Як?!», це ж Олімпіада!
 
Спочатку наведу приклад на основі свого виступу в Ріо. Я також стабільно пройшла 4 вправи. У той час, як представниця Росії допустила помилку (втрату предмета), але не можна не враховувати, що російська спортсменка виступала з більш складною програмою, що судді по достоїнству і оцінили. Але помилка за фактом була! Правильно?
 
Найскладніше визнати, а не звинувачувати! Після чого ми взяли бронзову медаль і були вдячні! Зараз в моїй ситуації опинилася гімнастка з Росії, яка не розуміє «як таке могло статися»?! Ситуація повторилася...
 
І давайте не забувати, що ми - олімпійські спортсмени, і потрібно гідно приймати як перемоги, так і поразки. Коментарі, що судді «Бандити» і «Нехай горять в пеклі» некоректні!», - написала Різатдінова в інстаграмі.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 1
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 01:50 0
Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті

Тібо опублікував короткий твіт після матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Смотрел финал на белорусском пятом,коментировала белорусская гимнастка,так она уже после первого вида сказала,что у россиянки видна проблема со спиной и что израильтянка выступает значительно сильнее. Когда услышал,что несут и с какой ненавистью "специалисты" на российских каналах,то понял почему их не переваривают во всём цивилизованном мире.
Zhez53
Насколько я помню, когда Анна завоевала бронзу, серебрянная медалистка, россиянка, роняла предмет дважды.
Олег Мандрівник
Зато какая зачётная истерика была на запоребриковом зомбоящике
alekos59
Меньше надо обнимашек- целовашек с орчихами, и сливов матчей за 60 мин как Киченки в знак дружбы с мышесестрами кудерметками.
umnuy2
всё равно через лет 5 и эту заберут из-за допинга)))
Владимир Копяк
Не могу понять,почему никто не пишет о том,что начиная с 1996 года, РФ захватила власть в федерации художественной гимнастики и все последующие годы судьи в наглую тянули расеянок на 1 места во всех соревнованиях? При честном арбитраже они никогда бы не выиграли сколько медалей,как гнобили наших и болгарских гимнасток,как оформили дисквалификацию нашему арбитру Блохиной, чтобы она не имела права голоса при конфликтных ситуациях.... Но всему этому беспределу пришел конец, не могло это издевательство продолжаться вечно.Потому и такая истерика за поребриком....
буцайт
Наши все достойно проиграли. Особенно Хижняк и Горуна.
Wadim Odnokurtsev
А никто не хочет обсудить наши провальные безмедальные выступления??? Русские там как-нибудь без нас разберутся. Сёстры Аверины там надолго и конкуренток у них реальных нет...