Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2415
4

Юрій ВІРТ: «Ми самі собі забиваємо, а потім намагаємося відігратися»

Головний тренер «Вереса» прокоментував поразку від «Руху»

Юрій ВІРТ: «Ми самі собі забиваємо, а потім намагаємося відігратися»
nkveres.com. Юрій Вірт

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт поділився думками про поразку рівнян у матчі проти «Руху» (1:2).

«Мали коротку розмову з футболістами. Другий матч поспіль починається із рахунку - 0:2... Є дуже багато запитань до гри у захисті. Елементарні помилки призводять до легко пропущених голів. Ми самі собі ці голи забиваємо, а потім докладаємо неймовірних зусиль, щоби відігратися. Ми детально розбирали гру проти «Динамо», в якій на початку пропустили два м'ячі, але до деяких футболістів не доходить, до них є питання. В цілому, ще маємо, над чим працювати. За будь-яку елементарну помилку в УПЛ карають. Так, потім були моменти, забили красивий гол, йшли вперед великими силами, намагалися відігратися, але на превеликий жаль, ми сьогодні програли. Вітаю «Рух» з перемогою, а ми будемо працювати далі і набирати очки у інших матчах.

Основне питання - питання концентрації. Подача з флангу - що в Києві, що тут... Будемо думати, аналізувати, адже такі помилки робити неприпустимо. Треба задуматися серйозно і всім. Ми налаштовувалися на «Рух» як на команду з хорошим підбором футболістів. Знали, що прийшов новий тренер, який дещо видозмінить гру команди. В принципі, очікували те, що побачили сьогодні зі сторони суперника. Те що програли - це, звичайно, прикро. Ми могли не програти, але почали грати лише з десятої хвилини.

Атмосфера в роздягальні прямо зараз не найкраща. Футболісти в тому числі мають самі розібратися, адже ми довірили їм грати в Прем'єр-лізі. Зараз вони бачать, який тут рівень, навіть на фоні «Руху». Гравці мають перелаштуватися. Сьогодні грали дві рівні команди. «Рух» використав наші помилки, ми їхні - ні. Сподіваємося, що більше таких помилок не буде, бо після них важко відходити».

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Я Я
Что значит забили сами себе? То есть, в ваши ворота это были 2 автогола, а футболисты Руха тут ни при чём? Они курили, стоя в стороне, пока Верес "сам себе забивал"?
Krivbass1979
Вирт не ищи оправданий.проблема в тебе.
Krivbass1979
Вирт не ищи оправданий.проблема в тебе.
PFCLviv
Вірт слабак! Федик #2 !