Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1021
0

Остап МАРКЕВИЧ: «Провели найгірший тайм за мою тренерську кар'єру»

Головний тренер «Маріуполя» розповів про причини поразки від «Дніпра-1»

Остап МАРКЕВИЧ: «Провели найгірший тайм за мою тренерську кар'єру»
ФК Маріуполь. Остап Маркевич

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував поразку азовців в матчі проти «Дніпра-1» (1:2).

- Важко зараз щось коментувати... На клавіатурі є клавіша «delete». Хотілося б так зробити, щоб перший тайм просто зник. Це, звичайно, неможливо. Для того, щоб рухатися далі, необхідно проаналізувати що сталося. Будемо жорстко реагувати. Ми не можемо зрозуміти, в чому причина. Хтось повинен переосмислити своє ставлення. Я не люблю говорити погано про свою команду, але сьогодні, напевно, ми провели найгірший тайм за мою тренерську кар'єру. Будемо розбиратися і приймати рішення.

Як це не дивно, але треба брати приклад з тих хлопців, які вийшли у другому таймі. Це дивовижний факт. Кожен раз футбол дарує якісь нові емоції. Ось сьогодні мені дуже сподобалися наші молоді хлопці. Єдиний, до якого у мене немає питань, це Денис Шостак. Сьогодні він відіграв свою першу гру в житті на професійному рівні!

Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє, тому що є з ким працювати. Будемо працювати з тими футболістами, які хочуть грати в футбол. З тими, у кого є свідомість бійця, свідомість футболіста, професіонала. З цими хлопцями ми будемо працювати.

- У Вас були складнощі при виборі стартового складу...
- У нас випала вся середина - три футболіста основного складу (Дмитро Мишньов, Олег Очеретько і Максим Чех). Це дуже суттєві втрати. Ці хлопці фактично є нашим хребтом. Вони знають, як грати у високому пресингу, кого і як накривати, коли ми опускаємося трохи нижче. Ці елементи ми не могли за пару днів пояснити Плаксі або Шостаку. Це неможливо. Тому «Дніпро» через пас дуже легко виходив з-під нашого високого пресингу або пресингу в другій зоні. Відсутність цих футболістів вплинуло на нашу гру. Якби вони були на полі, то такого провалу в першому таймі не було б. Але я не хочу шукати виправдань.

- Ви дуже емоційно відреагували на вилучення Драмбаєва.
- Це молодість. Драмбаєв хотів себе проявити, зіграти як краще. І я десь на емоціях відреагував, так як не міг зрозуміти, як так можна чинити. Будемо розмовляти. Для Саші це буде урок. Я пам'ятаю, як Тайсон приїхав у «Металіст» і в першій же грі заробив вилучення. Вільягра, Крістальдо в перших своїх іграх отримали червоні картки. Це все емоції. Потрібно вчитися їх контролювати.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.