Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 серпня 2021, 00:30
1740
2

ДОДО: «Шахтар лише два місяці з Де Дзербі, але багато чому навчився»

Захисник розповів про стан команди на старті сезону

| Оновлено 08 серпня 2021, 00:30
1740
2
ДОДО: «Шахтар лише два місяці з Де Дзербі, але багато чому навчився»
shakhtar.com

Захисник «Шахтаря» Додо розповів про ситуацію на старті сезону УПЛ і Ліги чемпіонів, де команда бере участь у кваліфікації.

– Чи вистачило часу на відновлення після гри з «Генком»?
– З приходом Містера до команди від самого початку зборів ми приділяли чимало уваги фізичній підготовці. Гадаю, колектив готовий. Я говорив з іншими хлопцями, які грали з «Генком», і скажу, що всі вже відновилися й почуваються добре. Уважаю, збори відмінно вплинули на наші фізичні кондиції, ми готові функціонально.

– Наскільки важко вже з початку сезону проводити по два матчі на тиждень?
– Звісно, непросто. Чудово це розуміємо, проте маємо грати в плей-оф за результатами минулого сезону. Наразі головне – перемагати в кожному матчі, оскільки цього року ми хочемо стати набагато краще.

– В інтерв'ю Роберто Де Дзербі сказав, що хоче бачити 9 очок у «Шахтаря» після суботнього матчу. А які очікування в тебе?
– Гарні. Особисто я вже зустрічався з «Олександрією» та забивав їй, мені подобається грати з цією командою. Гадаю, ми будемо підготовленими, адже нам, безсумнівно, потрібно здобути 9 очок – це наша мета. Для нас кожен поєдинок – фінал: що з «Генком» у Лізі чемпіонів, що з «Олександрією» в УПЛ повинні виступати на одному рівні.

– У поточному сезоні «Шахтар» здобув перемогу в усіх трьох матчах, але кожен був непростим. Як уважаєш, на скільки відсотків від свого максимуму зараз грає команда?
– Ми лише два місяці з новим тренером, але вже багато чого змогли навчитися. Гадаю, потрібен ще час, аби вийти на більш високий рівень. Уважаю, у перших трьох поєдинках команда виявила себе гідно, тож з кожним разом буде все краще.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил