Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Карате
| Оновлено 06 серпня 2021, 12:14
8641
7

НІКУЛІН: «Як боротися проти такої суддівської несправедливості - не знаю»

Тренер збірної України з карате шокований роботою суддів в сутичках за участю Аніти Серьогіної

| Оновлено 06 серпня 2021, 12:14
8641
7
НІКУЛІН: «Як боротися проти такої суддівської несправедливості - не знаю»
Getty Images/Global Images Ukraine

Тренер збірної України з карате Антон Нікулін розкритикував роботу суддів у двох вирішальних сутичках за участю Аніти Серьогіної.

«В першій сутичці все склалося добре. В другій були моменти, щоб перемогти, а не доводити до нічиєї. Але сталося, як сталося.

До перших сутичок запитань взагалі немає, але у нас є питання до поєдинка з єгиптянкою. Їй дали бал за те, що вона вдарила повз голову. На жаль, ми не можемо це опротестовувати. У нас є тільки Video Review, завдяки якому ми можемо доводити наші бали.

Останній поєдинок взагалі був курйозний, тому що Аніта дійсно заслуговувала, щоб там перемогти. Для мене незрозумілі рішення суддів. Я навчаю спортсменів боротися проти опонентів, а як боротися проти такої суддівської несправедливості – просто не знаю. 

Аніта – це та дівчина, яка проходила дуже тернистий шлях до Олімпіади і вона як ніхто заслуговувала на те, щоб зачепитися за медаль», – сказав Нікулін.

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Василькив
Схоже,це проблеми нашого менталітету. Зверніть увагу,про який вид спорту ми б не говорили (футбол чи інші ігрові види,легка атлетика,боротьба...) - в більшості випадків наші виходять на поєдинки з сильними суперниками вже з очима переможених або не допрацьовують в самому кінці поє-динку. І чомусь у нас спортивні психологи не в пошані, хоча роботи у них хоч відбавляй.
Владимир Копяк
Тренер лукавит, я пересмотрел пять раз все спорные моменты, арбитры работали на отлично! Надо задавать вопрос нашей спортсменке - как можно проигрывать , ведя в счете, за несколько секунд до окончания времени схватки? Вот где надо работать тренеру, а не сваливать все на арбитров.
osso
Значит надо побеждать убедительно.
barley ear
Зато египтянин завалил львовянина без вариантов.
Володимир Семигайло
Одні психологи зібрались,вже пропонують свої послуги.